Projectondersteuner

Een goede ondersteuner maakt het verschil! Herken jij je hierin? Wij zoeken een nieuwe collega in de rol van projectondersteuner en ontvangen je graag met open armen!     

Benieuwd wat je gaat doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van een basisteam op het gebied van projectondersteuning. Vanuit dit basisteam ga je werken in het team Gaswinning. Team Gaswinning draagt bij aan oplossingen voor aardbevingsproblematiek. Het team zet zich daarnaast in voor een kansrijk perspectief voor inwoners van het aardbevingsgebied via het Nationaal Programma Groningen, het Agroprogramma en het MKB-programma. Je gaat samenwerken met een jong en enthousiast team.

Jij gaat in deze functie zorgen dat er structuur en overzicht is en blijft in de verschillende onderdelen van de programma's. Concreet zijn dit de werkzaamheden die daarbij passen:  

 • Het ondersteunen van de programmamanager bij de coördinatie van werkzaamheden en het behouden van overzicht.
 • Het ondersteunen van de programma's door agenda's te beheren en afspraken tussen allerlei partijen in te plannen.
 • Je zit bij allerlei overleggen waar je verslagen van maakt en actielijsten voor bijhoudt.
 • Je werkt mee aan de communicatie van de programma's onder andere door het organiseren van bijeenkomsten.
 • Je bereidt bovendien samen met de programmamanager het reguliere overleg met de bestuurder, het zogenoemde portefeuillehouderoverleg. 

Wie ben jij?

Je bent geïnteresseerd in de maatschappelijke onderwerpen en wilt bijdragen aan het sterker maken van de provincie Groningen. Je weet goed de verbinding te maken tussen de inhoud en de praktische acties die gedaan moeten worden. Jij vindt het leuk om veel informatie op te slaan en dit om te zetten in een goed verslag en acties. Je hebt een MBO + werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur enige ervaring in een rol als ondersteuner.

Verder neem jij deze talenten met je mee:

 • Je bent proactief. Voordat er iets aan je gevraagd wordt heb je het gesignaleerd. Je vindt het een uitdaging om steeds een stap vooruit te denken en zo je collega's optimaal te ontzorgen.
 • Jij bent niet onder de indruk van chaos of complexe situaties. Je bent hierin flexibel en probeert gewoon uit te zoeken hoe je het beste zaken voor elkaar krijgt.
 • Collega's kunnen op jou bouwen. Dit betekent dat wanneer jij iets zegt, dan doe je het ook. Maar ook in je werk probeer je zo zorgvuldig mogelijk alles te regelen. Als collega's iets aan je vragen dan hebben zij alle vertrouwen in jou!
 • Van nature vind je het prettig om goede relaties op te bouwen. Dit maakt ook dat je anderen ook steeds betrekt. Je brengt veel positiviteit en hebt een echte teamspirit!

Dit bieden wij!

De provincie Groningen is ambitieus en kan het beste haar ambities verwezenlijken als haar medewerkers gedreven en betrokken zijn en dat ook blijven. Zo werken we optimaal samen aan en mooie provincie. Ontdek wat wij jou te bieden hebben:

 • Een werkweek van 40 uur per week, inclusief 4 uur opbouw ATV;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 2 jaar;
 • Een bruto voltijd maandsalaris tussen de €2496,78 en €3545,12 (functieschaal 8). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring;
 • Individueel Keuze Budget van 22,37% bovenop je salaris;
 • Woon-werk vergoeding van 75% op je OV kosten.
 • En een goede werksfeer met fijne collega's!

 Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom ontvang je een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- voor vijf jaren.

 Antwoord op je vragen

Geïnteresseerd, en toch een paar vragen? Bel gerust met Foppe Voogd (programma Gaswinning), 0615068211. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Brigitte Niemeijer (teamleider projectondersteuning A) 0629354349.

 

Solliciteren?

 • Solliciteren kan uiterlijk zondag 9 oktober 2022 via Werken bij provincie Groningen
 • Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 14 oktober 2022
 • Voor deze functie heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Deze zullen wij aanvragen als je geplaatst wordt.

De provincie Groningen is jouw werkplek

De provincie Groningen werkt volop aan maatschappelijke opgaven zoals gaswinning, energietransitie, leefbaarheid en erfgoed. We werken dagelijks aan een lerende, vernieuwende, toekomstbestendige organisatie, met oog en oor voor de samenleving, die integraal, strategisch en professioneel werkt en betrouwbaar is voor de omgeving.

Wij staan voor een diversiteitsbeleid dat gericht is op gelijke kansen voor iedereen; of het nu gaat om geslacht, leeftijd, etnische achtergrond, geaardheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze sollicitatieprocedures staat een evenwichtig personeelsbestand centraal.