Trainee Projektleider Algemeen

Ben je net klaar met je studie en wil je direct het verschil maken, maar heb je nog nooit gedacht aan een baan bij een provincie? Lees dan verder, want dit je kans!

Wat doe je als trainee projectleider?
Zelfstandig projecten leiden, resultaten behalen en successen vieren met collega’s. Wil jij direct verantwoordelijkheid pakken in grote projecten? Onze trainees werken bijvoorbeeld aan projecten om de klimaatdoelstellingen van Fryslân te behalen. Maar ook aan projecten om van Fryslân een aantrekkelijke werk- en woonomgeving te maken voor (jonge) inwoners. In de praktijk betekent dit dat je kunt werken aan de realisatie van het circulaire en klimaat neutrale gebouw Het Swettehûs of aan het vervolg op Culturele Hoofdstad Leeuwarden in LF2028.
Als trainee projectleider werk je twee jaar aan verschillende projecten. Je leert je verantwoordelijkheid te nemen voor het bereiken van de projectresultaten. Je bent een echte verbinder die partijen bij elkaar kan brengen en belangen weet af te wegen. Ook ben jij een sparringpartner voor de opdrachtgever en het project. De projecten waaraan jij werkt hebben een doorlooptijd van gemiddeld 6 tot 12 maanden. Meer info over het traineeship vind je op www.fryslan.frl/trainees.

Meer info: klik op de sollicitatielink