Projectleider Optimaal Fietspadennetwerk

Drenthe Fietsprovincie nr. 1.

Zorg jij ervoor dat we deze ambitie waar gaan maken?!

Voor het programma Vrijetijdseconomie zoeken wij voor twee jaar twee projectleiders voor het deelprogramma Fietsen.

  • Projectleider Optimaal Fietspadennetwerk
  • Projectleider Versterken Fietsevenementen

Projectleider Optimaal Fietspadennetwerk

(0,8 fte; 32 uur per week)

Afhankelijk van de samenstelling van het programmateam is meer of minder werken bespreekbaar

De functie

We zoeken een enthousiaste projectleider die, in samenwerking met onze partners en het bedrijfsleven, met een frisse blik aan de slag gaat om:

  • Een optimaal fietspadennetwerk in combinatie met uitstekende fietsservice en fietsvoorzieningen in Drenthe te realiseren;
  • Zorgdraagt voor versterking van het huidige fietspadennetwerk met nieuwe gewenste en benodigde verbindingen, innovatieve toepassingen en onderhoud;
  • Wezenlijk bij te dragen aan de versterking van de vrijetijdseconomie en de verblijfsrecreatie in Drenthe.

Wij vragen

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare kennis en zeer ruime ervaring met projectontwikkeling, projectleiding en procesregie;
  • Affiniteit met het provinciale werkveld op het gebied van vrijetijdseconomie, fietsen en ruimtelijk ontwikkeling;
  • Sensitiviteit ten aanzien van de organisatie en de omgeving. Vanuit ervaring dit krachtenveld kunnen organiseren door inzet van de juiste stijl en methode.

Competenties

Je bent resultaatgericht, slagvaardig en werkt  vanuit de vraag van de klant. Je bent een verbinder waarbij je energie en enthousiasme motiverend werkt voor je omgeving. Je bent een initiator, neemt verantwoordelijkheid en spreekt  mensen aan op  gemaakte afspraken. Je bent omgevingsbewust, signaleert snel mogelijke problemen en zoekt naar nieuwe oplossingen.

Werkterrein

Het college van gedeputeerde staten heeft  de ambitie om nr.1 vrijetijdsprovincie en fietsprovincie van Nederland te zijn. Om dit te realiseren werken we aan een samenhangend programma Vrijetijdseconomie en deelprogramma Fietsen. Als programmateam Vrijetijdseconomie en Fietsen staan we samen voor de ontwikkeling en uitvoering van een ambitieus programma.  Als projectleider Optimaal fietsnetwerk werk je nauw samen met het Deelprogrammateam Fietsen.

Wij bieden

Werken bij de provincie Drenthe betekent werken aan maatschappelijke vraagstukken die iets betekenen voor de Drentse samenleving. Je werk is afwisselend en uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bouw je door het werken met veel verschillende partners een groot netwerk op. Naast een vernieuwde werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget maximaal  € 73.918,-- (salarisschaal 12; norm 1 juli  2015) bruto per jaar bij een 36-urige werkweek.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Eddy Martens, programmamanager Vrijetijdseconomie, via (0592) 36 55 55  of Adri de Vries, teamleider van het team Verkeer en Vervoer, via (0592) 36 55 55, e-mail a.devries@drenthe.nl

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Geertje Woldring, HRM-medewerker, via (0592) 36 55 55.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van vacaturenummer 2016-4A kun je richten aan het college van gedeputeerde staten van Drenthe en sturen naar werkenbij@drenthe.nl

Je brief dient uiterlijk donderdag 4 februari 2016 in ons bezit te zijn. We zijn benieuwd via welk medium je deze vacature hebt gevonden. Wil je dat aangeven in je sollicitatiebrief?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld