Medewerker projectondersteuning

Drenthe geeft je de ruimte!                                 

Vol met ambities om Drenthe optimaal bereikbaar te maken en te houden, zijn wij op zoek naar een medewerker projectondersteuning (0,7 fte).

Ben jij een meedenkende en oplossingsgerichte medewerker, sterk in het bewaken van procesafspraken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

In deze functie bied jij de administratieve ondersteuning aan de projectleiders. Samen met een collega ondersteun je in infrastructurele projecten en neem je de projectleiders zoveel mogelijk werk uit handen. Je kunt daarbij denken aan verslaglegging van overleggen, het inplannen afspraken, organiseren van bijeenkomsten met inwoners, ondersteuning in zowel de interne als externe communicatie en je speelt een actieve rol in de bewaking van de voortgang van de afspraken uit de vergaderingen. Dit doe je voor meerdere projecten tegelijk. In je werk maak je voor inkoop en besteltrajecten gebruik van het inkoopportaal. Ook maak je gebruik van het Document Management Systeem (DMS). Als projectondersteuner werk je vanuit het provinciehuis, maar ben je ook aanwezig bij externe overleggen.

Jouw profiel

  • Een afgeronde opleiding op MBO+ niveau
  • Ruime ervaring in agendabeheer en het bewaken van procesafspraken
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen zoals het Document Management Systeem (DMS) en Inkoopportaal is een pré
  • Kunnen werken in teamverband
  • Kennis van of affiniteit met de werkzaamheden van het bouwen aan de infrastructuur

Jij bent

Een enthousiaste duizendpoot met een dienstverlenende instelling. Je bent samenwerkingsgericht en je kunt nauwkeurig werken. Door je organisatietalent maak je jezelf onmisbaar. Daarbij heb je goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling.

Jouw werkterrein

Het team Projecten Wegen en Vaarwegen (PWV) van de provincie Drenthe zorgt voor de, voorbereiding en realisatie van projecten op het gebied van civieltechnische bouwwerken. Ook onderhoudt het team de provinciale natte-infrastructuur (realiseren van groot onderhoudsprojecten vaarwegen). Bij alle uit te voeren projecten en werkzaamheden wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de omgeving, natuur en milieu. Binnen het team PWV zijn 29 vaste medewerkers werkzaam in de volle breedte van de civiele techniek. Er staan de komende jaren uitdagende innovatieve projecten op stapel. Op dit moment zijn projecten de verdubbeling van de N34, inclusief alle reconstructies van de aansluitingen (waaronder het knooppunt Gieten) aan de orde. Daarnaast bestaat de werkvoorraad uit regulier groot- en klein onderhoud en het participeren in het fly-over knooppunt Emmen-west.

Wij bieden

Werken bij de provincie Drenthe betekent werken aan vraagstukken die veel betekenen voor de Drentse samenleving. Je werk is afwisselend, uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Naast de goede arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget maximaal  € 43.460,-- bruto per jaar bij een 36-urige werkweek. (salarisschaal 7; norm 1 juli 2019; functienaam PJ-0700 projectassistent). Deze vacature betreft een structurele functie. Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, die bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde omstandigheden en een goede wederzijdse match, wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Mariska Joustra, manager van het team Projecten Wegen en Vaarwegen (PWV), via (0592) 36 55 55. Heb je vragen over de  procedure, dan kun je contact opnemen met Geertje Woldring, medewerker P&O, via  (0592) 36 55 55.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief en CV kun je richten aan het college van gedeputeerde staten van Drenthe en inzenden via link. Je brief dient uiterlijk zondag 5 januari 2020  in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 15 januari 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer