Projectcommunicatieadviseur

Drenthe geeft je de ruimte!
                                          

Vol met ambities om de schoonheid van Drenthe te bewaren en haar zelfs nóg mooier te maken zijn wij per 1 januari 2020 voor een periode van 3 - 4 maanden op zoek naar een           

Projectcommunicatieadviseur
(0,8 fte)     

Hou je van strategisch meedenken, maar ben je ook een doener, die de omgeving weet te betrekken en in te schakelen voor grote projecten? Een proactieve expert die zowel sparringpartner voor projectleiders is, maar ook de uitvoering van communicatieactiviteiten verzorgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw functie

Als projectcommunicatieadviseur ondersteun je de projecten (gedeeltelijke) verdubbeling N34, gebiedsontwikkeling Groningen Airport Eelde, de doorfietsroute Assen-Groningen en de Koloniën van Weldadigheid op weg naar Werelderfgoed. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de communicatielijn, die je samen met projectleiders en communicatiecollega’s uitzet. Binnen de functie is er alle ruimte om met nieuwe ideeën te komen. De mogelijkheid bestaat dat je ook voor andere communicatieprojecten binnen de provincie Drenthe ingezet wordt wanneer klussen vroegtijdig zijn afgerond. 

Jouw profiel

  • een communicatieopleiding op HBO-niveau
  • minimaal twee jaar ervaring
  • een hands-on mentaliteit
  • affiniteit en ervaring met nieuwe media
  • gevoel voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen

Jij bent

Een omgevingsbewuste, klantgerichte en daadkrachtige aanpakker. Je weet hoe je de samenleving betrekt bij actuele thema’s op het gebied van bereikbaarheid en cultuur. Je ziet het communicatiewerk en gaat zelfstandig aan de slag. Je zorgt dat je tijdig in positie bent en kunt snel schakelen tussen onderwerpen en adviesstijlen. Je weet in een dynamische omgeving prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Je vindt daarin eenvoudig jouw eigen weg, waarbij je samen met collega’s voor het beste resultaat gaat. Samen met een projectcommunicatieadviseur en communicatieadviseur voorzie je collega’s van communicatieadvies en -middelen. 

Jouw werkterrein

Team Communicatie bestaat uit 35 professionals die samen werken aan alle facetten van het communicatievak: van communicatieadvies en -uitvoering, bestuursadvies en lobby tot monitoren en ontwikkelen van online media, evenementen, vormgeving van communicatieproducten en klantcontact. Wij stimuleren de organisatie om op interactieve wijze beleid te maken, omgevingsbewust te werken en een herkenbaar Drenthe-profiel uit te dragen. Communicatie is een team dat met plezier gaat voor het beste resultaat en waar je je snel thuis zult voelen. 

Wij bieden

Werken bij de provincie Drenthe betekent werken aan vraagstukken die iets betekenen voor de Drentse samenleving. Je werk is afwisselend en uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget van maximaal € 55.696 -- bruto per jaar bij een 36-urige werkweek (salarisschaal 9; norm 1 juli 2019; functienaam SA-0900 projectcommunicatieadviseur).  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Liesbeth Brouwer, teammanager van het team Communicatie via (0592) 36 55 55. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Geertje Woldring, medewerker P&O via (0592) 36 55 55.  

Solliciteren?

Voel je je aangesproken tot deze functie, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je motivatiebrief met cv kun je richten aan het college van gedeputeerde staten van Drenthe en inzenden via link. Je brief dient voor woensdag 23 oktober 2019 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 29 oktober 2019.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer