Officemanager

 

 

Prolander werkt aan het landschap van Drenthe en Groningen

 

Werken bij Prolander betekent werken aan een aantrekkelijk, waardevol en toekomstbestendig landelijk gebied. Met ruimte voor natuur, water(berging), recreatie en landbouw. Onze belangrijkste taak is realisatie van het Natuurnetwerk Nederland (NNN) in de provincies Drenthe en Groningen. Doel van dit netwerk is om natuurgebieden te versterken en te verbinden met elkaar en met het omringende agrarisch gebied. Dit doen we in vele projecten en altijd samen met bewoners, gebiedspartners, overheden en andere belanghebbenden. Als uitvoeringsorganisatie van beide provincies zorgen we ervoor dat het gebeurt, van ontwerp tot realisatie.

Binnen het team van Management Ondersteuning van Prolander zijn we op zoek naar een ervaren en resultaatgerichte

 

                                                Officemanager

(0,8 - 1,0 fte; standplaats Assen)

Ben jij een doortastende Officemanager die meedenkt met je opdrachtgever? Heb jij aan een half woord genoeg, weet jij wat er moet gebeuren en ga je daar zelfstandig mee aan de slag? Voel jij je als een vis in het water in een dynamische omgeving die betrouwbaarheid en flexibiliteit vraagt? Kun je ook in deze digitale tijden makkelijk verbindingen leggen in de organisatie? Dan zoeken we jou!

Wat je doet als Officemanager

Als Officemanager ben je primair verantwoordelijk voor ondersteuning van en advisering aan de Directeur en de Manager Bedrijfsvoering. Je verzorgt secretariële werkzaamheden zoals complex agenda- en mailboxbeheer inclusief zelfstandige prioritering. Je zorgt dat zij hun werk optimaal kunnen doen en bewaakt daarbij de interne werkafspraken en richtlijnen.

Als Officemanager ben je aanspreekpunt en vraagbaak voor de Prolander medewerkers en externe instanties die contact zoeken met de Directeur en de Manager Bedrijfsvoering. Je vervult hierin een buffer- en filterfunctie (eerste opvang, afspraken regelen, doorverwijzen en dergelijke). Je krijgt binnen je mandaat ook de gelegenheid om zelfstandig over onderdelen te beslissen of concrete voorstellen te doen. Je weet daarvoor je weg te vinden in de organisatie. Je bent niet bang bestaande processen constructief kritisch te bekijken en voorstellen voor verandering te doen en deze na akkoord te realiseren.

Wat ga je nog meer doen:

  • Je bereidt de overleggen voor het bestuur van Prolander voor, maakt de verslagen en bewaakt de voortgang en afronding van gemaakte afspraken. Ook check je of de stukken tijdig zijn gepubliceerd.
  • Je doet inspirerende voorstellen voor interne evenementen en kennissessies en ondersteunt in de organisatie hiervan.
  • Je bent onze spin in het web als het gaat om de inrichting van de kantoren die wij gebruiken in de provinciehuizen in Drenthe en Groningen Je bent aanspreekpunt voor de Provincies en de medewerkers om zaken te regelen. Daarbij heb je ook aandacht voor sfeer in ons kantoor.
  • Je bent preventiemedewerker voor alle kantoor- en thuiswerk-gerelateerde zaken.

Daarnaast bied je ondersteuning en ontzorg je bij vergaderingen en bijeenkomsten op het gebied van ICT-faciliteiten.

 Wat neem je mee

-        MBO+/HBO werk- en denkniveau;

-        Senioriteit en zelfstandigheid binnen gestelde kaders;

-        Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

-        Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

-        Proactieve, klantgerichte en flexibele instelling en omgeving-sensitief;

-        Uitstekende communicatieve vaardigheden;

-        Goede beheersing van Microsoft Office 365 omgeving.

 

Wat krijg je terug
Bij Prolander werken we in een informele sfeer, met veel ruimte voor jouw expertise en creativiteit en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een overeenkomst aan voor één jaar met zicht op verlening. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van jouw ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget van maximaal € 52.057,--  bruto per jaar bij een 36-urige werkweek (functienaam: realisator/ondersteuner schaal 8). Je wordt aangesteld bij de Gemeenschappelijke Regeling Prolander. Prolander hanteert dezelfde arbeidsvoorwaarden als de provincie Drenthe. Je standplaats is Assen.


Meer informatie?
Neem dan contact op met René Bultje, Manager Mens & Ontwikkeling, via telefoonnummer

06 52 07 77 90. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Erwin Bartelds assistent-teammanager Mens & Ontwikkeling, via telefoonnummer 06 52 40 11 55.

Geïnteresseerd?
Jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je sturen naar Solliciteerbij@prolander.nl  Jouw brief dient maandag 17 januari 2022 ons bezit te zijn. Op dinsdag 18 januari 2022 krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De eerste ronde online sollicitatiegesprekken vindt plaats op donderdag 20 januari 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.