Financieel administratief medewerker (0,6 – 0,8 fte, 24- 32 uur per week standplaats Assen)

Prolander werkt aan het landschap van Drenthe en Groningen

Werken bij Prolander betekent werken aan een aantrekkelijk, waardevol en toekomstbestendig landelijk gebied. Met ruimte voor natuur, water(berging), recreatie en landbouw. Onze belangrijkste taak is realisatie van het Natuurnetwerk Nederland (NNN) in de provincies Drenthe en Groningen. Doel van dit netwerk is om natuurgebieden te versterken en te verbinden met elkaar en met het omringende agrarisch gebied. Dit doen we in vele projecten en altijd samen met bewoners, gebiedspartners, overheden en andere belanghebbenden. Als uitvoeringsorganisatie van beide provincies zorgen we ervoor dat het gebeurt, van ontwerp tot realisatie.

Voor de ondersteuning van onze bedrijfsvoering zoeken wij een gemotiveerde

 Financieel administratief medewerker

(0,6 – 0,8 fte, 24- 32 uur per week standplaats Assen)

           

Ben jij die service gerichte enthousiaste financieel administratief medewerker die in een hectische werkomgeving orde schept en administratieve werkzaamheden tot een goed resultaat weet te brengen? Beleef jij plezier aan het praktisch ondersteunen van collega’s in hun dagelijkse werk? Vind je het leuk om nieuwe bedrijfssystemen te leren kennen en voel je je verantwoordelijk voor een juiste invoer van data? Dan zijn we op zoek naar jou.

De functie

Als financieel administratief medewerker werk je op de afdeling bedrijfsvoering en ben je onderdeel van het team financiële administratie. Je belangrijkste taken zijn het inhoudelijk ondersteunen en uitvoering geven aan de financiële administratie t.a.v. verplichtingen, debiteuren- en crediteurenbeheer. Verder ondersteun je bij de verantwoording van subsidies. Ook ben je verantwoordelijk voor een juiste en volledige archivering.

In deze functie wordt van je verwacht dat je inhoudelijk en procesmatige beslissingen neemt die van invloed kunnen zijn op de financiële administratie. Daarin ben je in staat de verschillende belangen en standpunten te wegen, en met zowel interne als externe stakeholders samen te werken en te overtuigen op basis van inhoudelijke argumenten.

 

Wat vragen we van jou?

  • Beschikking over MBO werk- en denkniveau op het gebied van administratie / financiën (bij voorkeur met kennis van moderne bedrijfsadministratie (MBA), Praktijkdiploma Boekhouden)
  • Kennis van administratieve processen en (geautomatiseerde) ERP-systemen
  • Kennis en ervaring met Oracle EBS, Excel en Word
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan bij een decentrale overheid
  • Goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Je bent een leergierige, klantgerichte, integere medewerker die zelfstandig en accuraat kan werken. Daarbij werk je flexibel en creatief samen met collega’s.

 


Wat bieden we jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met zicht op vast dienstverband
  • Salaris dat afhankelijk van je kennis en ervaring een bruto maandsalaris van € 3136,19  (schaal 7) bedraagt bij een fulltime dienstverband
  • Individueel Keuze Budget van ruim 22,37% boven op je salaris die je naar eigen behoefte mag inzetten, bijvoorbeeld voor het aanschaffen van een fiets of verlof
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,--

Je wordt aangesteld bij de Gemeenschappelijk Regeling Prolander. Prolander hanteert dezelfde arbeidsvoorwaarden als de provincie Drenthe. Je standplaats is Assen; wel verwachten we dat je regelmatig aanwezig bent op de locatie van Prolander in Groningen.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Ronald Heersink, teammanager Mens & Ontwikkeling, 06 29 64 99 91.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Erwin Bartelds, Assistent Teammanager Mens & Ontwikkeling 06 52 40 11 55.

 

Geïnteresseerd?

Jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je sturen naar solliciteerbij@prolander.nl. Jouw brief dient uiterlijk zondag 9 oktober 2022 in ons bezit te zijn. De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 25 oktober 2022.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.