Testautomatiseerder – Regio Noord

Voor elke Nederlander is een correcte werking van het rechtssysteem van groot belang. Ordina werkt voor de overheid aan een landelijk register waarin opgelegde straffen worden vastgelegd en wordt toegezien op de uitvoering daarvan. Er wordt voortdurend gebouwd aan het register en de koppelingen met de verschillende bronsystemen. Dit gebeurt in Agile teams in een DevOps omgeving met Continuous Integration. Testautomatisering speelt hierin een belangrijke rol. Als testautomatiseerder werk jij met Tosca en SoapUI aan een geautomatiseerde testomgeving zodat er dagelijks goed geteste releases in productie kunnen worden gezet. Hiermee kan de overheid haar rechtssysteem blijven waarborgen in een continue veranderende omgeving en ICT weer voor mensen laten werken.

#DaaromBijOrdina

Ordina Testautomatisering in Groningen is de club die zich volledig richt op testautomatisering. Wij geloven dat de toekomst van testen ligt in het automatiseren van testen in Agile projecten en DevOps teams. Bij Ordina hebben we een heldere visie op het testautomatiseringsvak en vinden dat ontwikkeling van onze testautomatiseerders een centrale rol speelt. We zijn altijd bezig met opleiden, trainen en bij blijven in het vak. Dit doen we vandaag met Java, Cucumber, Tosca, Selenium, Fitnesse, Ranorex, SoapUI en UFT. Morgen kijken we weer naar nieuwe tools en technieken en lopen daarom altijd voorop. Dit maakt ook dat we voor onze klanten een aantrekkelijke partner zijn en daarom beschikken wij over de leukste opdrachten van Noord Nederland. We doen steeds meer opdrachten inhouse en werken bij verschillende klanten in goed op elkaar ingespeelde Ordina-teams. Deze aanpak zorgt ervoor dat het werk leuk, succesvol en uitdagend blijft.

#WieBenJij

Testautomatiseerder bij Ordina word je niet zomaar. Maar als je het bent, ben je verzekerd van een mooie carrière bij de beste testautomatiseringsclub van Noord Nederland. Jij hebt:

  • een afgeronde hbo-opleiding met een stevige ICT component
  • een TMap en/of ISTQB certificering
  • met testtooling gewerkt zoals in de vacature benoemt
  • affiniteit met object georiënteerd programmeren in Java of .NET
  • kunnen werken met backend systemen, SOA omgevingen en webservices
  • ervaring met Agile/Scrum in een DevOps omgeving.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#Over Ordina
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.

#Meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tjerko van der Wouden, te bereiken op 06-26 17 25 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Solliciteer