Functioneel Beheerder - Regio Noord

ICT menselijk maken voor gebruikers. Dat is wat een functioneel beheerder van Ordina doet bij onze klanten. Het ene moment help je een applicatiegebruiker op weg met de nieuwste functionaliteiten en het andere moment leid je een Request For Change succesvol door het ontwikkelproces. Onder jouw leiding werken applicaties altijd en blijven dat ook doen. Jij zorgt er voor dat applicaties gebruikt worden waar ze voor gemaakt zijn. Vooruitgang is bij jou de standaard. Hiermee ben je een spil in het vernieuwend vermogen van onze klanten. ICT voor mensen.

#DaaromBijOrdina

De medewerkers van de Ordina unit Business Informatie Management zijn leiders in de ‘control room’. Zij zetten de strategische informatielijnen uit en geven sturing aan de stakeholders die betrokken zijn bij IV-processen. Door verder te kijken dan vandaag, zorg we dat de informatiesystemen aansluiten bij de mogelijkheden van morgen. Dit doen we voor klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie, waarbij de informatievoorziening van maatschappelijk belang is. Dit vraagt om een visie en up-to-date kennis. Bij Ordina bieden we je ongelimiteerde ontwikkelingsmogelijkheden binnen de Ordina Academy en ben je vrij om naar (inter)nationale seminars te gaan én organiseren we geregeld kennissessies vanuit onze ambitieuze business unit. Dat is werken bij Ordina. ICT voor mensen.

#WieBenJij

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel beheerder en een relevante opleiding afgerond op HBO niveau. Je hebt een servicegerichte werkhouding en bent communicatief zeer vaardig.
  • kennis van kennis en ervaring met het vakgebied functioneel beheer (BISL)
  • kennis van IT processen en methodieken(Prince, ITIL)
  • kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM)
  • ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten
  • ervaring met het opstellen van functionele specificaties
  • je bent zelfstandig, proactief en werkt oplossingsgericht

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om via duurzame innovaties het digitale gezicht van de toekomst te vormen.

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tjerko van der Wouden, te bereiken op 06-26172588. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Solliciteer