Young Professional BPM Developer - Regio Noord

Bedrijven geautomatiseerd beslissingen laten nemen, de overheid geautomatiseerd laten voldoen aan nieuwe wetgeving, banken hun klanten echt laten leren kennen? En dat zonder die-hard programmeren en ook nog eens in de cloud? Bij Ordina doen we dat met Business Process management, Casemanagement en Rulemanagement samen met de oplossingen van Pega en Blueriq. Wij maken van onze klanten de slimste en efficiëntste ondernemingen die voorbereid zijn op een steeds veranderende wereld. ICT voor mensen.

#DaaromBijOrdina

Als Young Professional BPM Developer ga je aan de slag met de oplossingen van Pega en/of Blueriq. Je gaat na een gedegen opleiding samen met ervaren architecten, analisten en developers onze klanten helpen met het analyseren, modelleren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Als BPM Developer is programmeren geen doel maar een middel. Je gaat je vooral richten op de applicaties in plaats van de programmeertaal. Kennis van object georiënteerd programmeren is daarbij super handig. Omdat we groter zijn dan vernuftige startups, persoonlijker zijn dan multinationals en ons op Noord-Nederland richten, worden we gevraagd bij de mooiste uitdagingen in de Noordelijke regio. Voor jou betekent deze kans een mooie opleiding, een team van ervaren collega’s die je verder helpen en uitdagende projecten in een innovatieve omgeving.

#WieBenJij

Jij bent een starter met maximaal 1-2 jaar relevante werkervaring. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, het liefst met een ICT component. Je hebt een passie voor technologie en ICT. Je hebt enige kennis van object georiënteerd programmeren en je wordt enthousiast van Business Process Management en de daarbij behorende oplossingen.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#Meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tjerko van der Wouden, te bereiken op 06-26 17 25 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Solliciteer hier