.NET Software Engineer - Regio Noord

De grootste ICT-dienstverlener binnen de overheid sneller laten schakelen. Onze ervaren .NET Software Engineers zorgen dat ministeries op geautomatiseerde wijze nieuwe software kunnen opleveren. Daarmee worden intensieve arbeidsuren teruggedrongen, de innovatiesnelheid verhoogd en de dienstverlening geoptimaliseerd. Het stelt ministeries in staat om beter én sneller in te spelen op de behoeften van burgers, partners en bedrijven. Zo bouwen we als Ordina mee aan een slimme digitale overheid. En daar hebben we uiteindelijk allemaal profijt van.

#DaaromBijOrdina

Ordina Microsoft Solutions is kick-ass goed in .NET software development. Onze ervaren .NET Software Engineers vervullen dan ook geregeld een coachende rol binnen het Scrumteam. Jij weet een essentiële bijdrage te leveren aan het terugbrengen van complexe processen zoals het testen en releasen van software tot de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’. Omdat je daarvoor klantwensen feilloos moet vertalen naar state-of-the-art applicaties, heb je een sterke visie op het vakgebied nodig. Daarom bieden we een ongelimiteerd aantal trainingen in onze Ordina Academy aan. We stimuleren je om te sparren binnen onze Microsoft Unit die uit 150 ontwikkelaars bestaat. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan onze Ordina Tech Talks en ‘Innoveer jij mee’-sessies. Dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Zo kun je klanten én jezelf blijven vernieuwen. Elke dag weer.

#WieBenJij

Je bent een fan van Anders Hejlsberg en schrijft code die leest als een boek. Met een kritische bril op controleer je voortdurend je eigen werk, want codeschrijven is geen werk maar een levensstijl voor je. Door je ervaring fungeer je als coach in het team, maar je verheft jezelf niet boven de rest. Sterker nog, ook jij haalt gewoon koffie voor je collega’s. Omdat je weet dat je samen de beste en duurzaamste resultaten boekt. Dit neemt niet weg dat je persoonlijke groei belangrijk vindt. Zo heb onder meer je oog voor softwaredesign ontwikkeld en snap je de wereld van softwaretesters als geen ander. En dat maakt je de rots in de branding bij stressvolle situaties. Verder heb je:

  • Een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Ruime kennis van het .NET framework en interesse in aanvullende technieken;
  • Een MCTS/MCPD/MCSD-certificaat of ben je ermee bezig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij innovatieve organisaties in Nederland, door zakelijke en functionele wensen naar .NET softwareoplossingen te vertalen. En daar hoort een goede beloning bij. Net als zeer goede opleidingsmogelijkheden, een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor professionals gaan die het verschil willen én kunnen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om het digitale gezicht van de toekomst te vormen en om op slimme wijze samen te werken met je collega’s.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com. 

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Tjerko van der Wouden, te bereiken op 06-26 17 25 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Solliciteer