Teamleider (wtf 0,8) - Leon van Gelder

Op de Leon van Gelder vinden we het belangrijk dat leerlingen zichzelf ontwikkelen. Dit gaat verder dan puur en alleen het vergaren van kennis en vaardigheden. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen mogelijkheden en karakter. Wij laten onze leerlingen uniek zijn. We laten ze ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Door een breed scala aan vakken te beleven en te ervaren, ontdekken leerlingen waar hun passie ligt. Onze passie is goed onderwijs verzorgen. Onderwijs waar wij met hart en ziel achter staan. Dit bewerkstelligen we door een manier van werken die anders is dan op andere scholen. De leerling staat hierbij centraal. Onze leerlingen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Docenten motiveren leerlingen hierbij het beste in zichzelf naar boven te halen.

Functie
Om de school- en onderwijsontwikkeling van het Leon van Gelder optimaal te ondersteunen, zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een daadkrachtige teamleider. Als teamleider beschik je over onderwijskundig en persoonlijk leiderschap, flexibiliteit en lef. De teamleider die wij zoeken, heeft een duidelijke visie op onderwijs, neemt beslissingen, stimuleert en coacht medewerkers en spreekt docenten aan op hun verantwoordelijkheden en functioneren. Deze teamleider is positief, oplossingsgericht, kan inspireren en weet de belangen binnen een school goed te behartigen. Naast jouw rol als teamleider wordt je ook ingezet als mentor en vakdocent. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid VO;
  • aantoonbare leidinggevende ervaring en –kwaliteiten heeft;
  • stuurt op onderwijsresultaat;
  • een teamplayer is, coachend en organisatorisch sterk is;
  • vertrouwen kan winnen en die vertrouwen geeft;
  • zichtbaar is voor medewerkers en leerlingen en ouders;
  • draagvlak weet te creëren en beslissingen durft te nemen;
  • beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
  • op een opbouwende manier feedback geeft en ontvangt,

Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal 12 van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal
€ 5.784,- bij een volledige aanstelling. De inpassing van het salaris is afhankelijk van relevante kennis, ervaring en inschaling van de kandidaat. 

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Informatie over de school vind je op de website: www.leonvangelder.nl.
Meer informatie over de functie is in te winnen bij Saskia Wiegant (rector), via 050 – 321 06 25 of s.wiegant@o2g2.nl

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 30 mei en dinsdag 31 mei 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.