NT2-docent ISK (wtf 0,6 – 1,0) - ISK

De ISK (Internationale Schakelklas) Groningen is bestemd voor leerlingen in de leeftijd van 12 tot ongeveer 18 jaar die de Nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen. De ISK heeft als doel dat leerlingen volwaardig kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving. Het onderwijs richt zich vooral op het verwerven van de Nederlandse taal en op inburgering in Nederland.  Met deze basis zorgen wij ervoor dat leerlingen, zelfverzekerd en op het juiste niveau, kunnen doorstromen naar het Nederlandstalige onderwijs. Goed uitgerust op weg naar hún toekomst.

Functie
Wij zijn, door de grote toestroom van leerlingen, per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste NT2-docent. Het aantal uren en de aanstellingsperiode is vanwege de onzekerheid nog niet volledig vastgesteld.

Wij zoeken een collega die:

  • affiniteit heeft met de doelgroep van de ISK en beschikt over een onderwijsbevoegdheid VO of PABO;
  • beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden passend bij de doelgroep;
  • bij voorkeur in het bezit is van een certificaat NT2;
  • bereid is te leren van collega’s;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal LB van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.366,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij Jannelies Mik, teamleider ISK, j.mik@o2g2.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.