Managementassistent A (wtf 0,6) - Leon van Gelder

Op de Leon van Gelder vinden we het belangrijk dat leerlingen zichzelf ontwikkelen. Dit gaat verder dan puur en alleen het vergaren van kennis en vaardigheden. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen mogelijkheden en karakter. Wij laten onze leerlingen uniek zijn. We laten ze ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Door een breed scala aan vakken te beleven en te ervaren, ontdekken leerlingen waar hun passie ligt. Onze passie is goed onderwijs verzorgen. Onderwijs waar wij met hart en ziel achter staan. Dit bewerkstelligen we door een manier van werken die anders is dan op andere scholen. De leerling staat hierbij centraal. Onze leerlingen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Docenten motiveren leerlingen hierbij het beste in zichzelf naar boven te halen.

Functie
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een ervaren collega voor de functie Managementassistent A. Je maakt deel uit van het OOP (Onderwijs Ondersteunend Personeel) dat het onderwijs daar waar nodig ondersteunt. Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over brede administratieve kennis en ervaring, een proactieve, flexibele instelling en dat je zelfstandig kunt werken. Je hebt contact met verschillende collega’s, met leerlingen, met ouders van onze leerlingen en met externe instanties. Je beschikt uiteraard over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent een teamspeler en draagt samen met je collega’s van het OOP zorg voor een gezamenlijke opgave. Daarbij heb je je eigen taken, en denk en werk je ook mee met het geheel. 

Wat zijn je werkzaamheden?
Je verricht alle voorkomende administratieve werkzaamheden en je voelt je hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het administratieve proces. Het is een brede functie die erg afwisselend is. De werkzaamheden die je zult verrichten bestaan onder andere uit:

 • het naar eigen inzicht opstellen van brieven, (standaard) overzichten en verslagen;
 • het vervullen van een filterfunctie voor het management en het omgaan met vertrouwelijke informatie;
 • agendabeheer;
 • archiveren;
 • baliewerkzaamheden;
 • ondersteuning bij diverse voorkomende facilitaire klussen.

Wij zoeken een collega die:

 • beschikt over minimaal MBO+ werk-/denkniveau;
 • zorgvuldig is in het afhandelen van processen;
 • minimaal 3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
 • bij voorkeur ervaring heeft opgedaan in het onderwijs;
 • beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en grammatica;
 • zelfstandig kan werken en organiseren;
 • beschikt over uitstekende computervaardigheden;
 • sociaal en communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een dienstverlenende en klantgerichte instelling heeft;
 • het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal 06 van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.826 ,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Informatie over de school vind je op de website: www.leonvangelder.nl.
Meer informatie over de functie is in te winnen bij Saskia Wiegant (rector), via 050 – 321 06 25 of s.wiegant@o2g2.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.