Facilitair- en onderhoudsmedewerker B (wtf 0,5) - Leon van Gelder

Op de Leon van Gelder vinden we het belangrijk dat leerlingen zichzelf ontwikkelen. Dit gaat verder dan puur en alleen het vergaren van kennis en vaardigheden. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen mogelijkheden en karakter. Wij laten onze leerlingen uniek zijn. We laten ze ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Door een breed scala aan vakken te beleven en te ervaren, ontdekken leerlingen waar hun passie ligt. Onze passie is goed onderwijs verzorgen. Onderwijs waar wij met hart en ziel achter staan. Dit bewerkstelligen we door een manier van werken die anders is dan op andere scholen. De leerling staat hierbij centraal. Onze leerlingen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Docenten motiveren leerlingen hierbij het beste in zichzelf naar boven te halen.

Functie
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een ervaren collega voor de functie facilitair en onderhoudsmedewerker B. Je maakt deel uit van het OOP (Onderwijs Ondersteunend Personeel) dat het onderwijs daar waar nodig ondersteunt. Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over affiniteit met onze leerlingen, een proactieve, flexibele instelling en dat je zelfstandig kunt werken. Je bent niet bang voor techniek. Je hebt contact met verschillende collega’s, met leerlingen, met ouders van onze leerlingen en met externe instanties. Je beschikt uiteraard over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent een teamspeler en draagt samen met je collega’s van het OOP zorg voor een gezamenlijke opgave. Daarbij heb je je eigen taken, en denk en werk je ook mee met het geheel. De werkzaamheden vinden bij voorkeur plaats op dinsdag, woensdag en vrijdag. Het betreft een tijdelijke vacature op reguliere formatie het gehele schooljaar.  

Wat zijn je werkzaamheden?
Het is een brede functie die erg afwisselend is. De werkzaamheden die je zult verrichten bestaan onder andere uit:

 • baliewerkzaamheden;  
 • onder (bege)leiding van de ICT coördinator ondersteunen bij operationele ICT taken zoals het voorzien van updates aan devices, het administreren van schades, fungeren als aanspreekpunt voor ouders;
 • facilitaire organisatie rondom bijzondere activiteiten zoals ouderavonden, rapportvergaderingen, schoolfeesten;
 • ondersteuning bij diverse voorkomende facilitaire klussen;
 • lichte administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken een collega die:

 • beschikt over minimaal MBO+ werk-/denkniveau;
 • zorgvuldig is in het afhandelen van processen;
 • minimaal 3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
 • bij voorkeur ervaring heeft opgedaan in het onderwijs;
 • beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en grammatica;
 • zelfstandig kan werken en organiseren;
 • beschikt over uitstekende computervaardigheden;
 • sociaal en communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een dienstverlenende en klantgerichte instelling heeft;
 • het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal 05 van de geldende cao VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.699 ,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Informatie over de school vind je op de website: www.leonvangelder.nl.
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij Saskia Wiegant (rector) via 050 – 321 06 25 of  s.wiegant@o2g2.nl

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 6 juli 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.