Docent Techniek 2e graad (wtf 0,8) - Werkman VMBO

Ons VMBO heeft aandacht en oog voor de ontwikkeling van al onze leerlingen; basis, kader, gemengde en theoretische leerweg. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich ontplooien tot zelfstandige jong volwassenen met een eigen plek in de maatschappij. We leren de leerlingen zich verantwoordelijk te voelen voor het eigen leerproces. Dit doen wij stap voor stap vanuit een duidelijk visie gestoeld op de Dalton-principes. In de praktijk betekent dit dat wij op maat, gepersonaliseerd, onderwijs bieden. In alle leerjaren zitten leerlingen van alle niveaus bij elkaar in de klas. Op die manier kun je met en van elkaar leren. Je kunt vakken op verschillende niveaus volgen. Zo kun je, je eigen gepersonaliseerde route uitstippelen. In alle leerroutes is er volop aandacht voor je persoonlijke interesses en je eigen vaardigheden. Werkman VMBO is een veilige school. We zijn actiegericht, voorspelbaar in ons handelen en duidelijk in onze communicatie.

Functie
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar energieke en enthousiaste docenten voor het vak Techniek. Het betreft een tijdelijke vacature op reguliere formatie in de onder- en bovenbouw voor een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaten en de beschikbare formatieruimte.

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid;  
  • beschikt over goede en brede vakinhoudelijke kennis;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB van de geldende cao VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.366 ,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Informatie over de school vind je op de website: www.werkmanvmbo.nl
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij Sander Kamstra (teameider) via, s.kamstra@o2g2.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.