Docent Techniek (wtf 0,45)

Ons VMBO heeft aandacht en oog voor de ontwikkeling van al onze leerlingen; basis, kader, gemengde en theoretische leerweg. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich ontplooien tot zelfstandige jong volwassenen met een eigen plek in de maatschappij. We leren de leerlingen zich verantwoordelijk te voelen voor het eigen leerproces. Dit doen wij stap voor stap vanuit een duidelijk visie gestoeld op de Dalton-principes. In de praktijk betekent dit dat wij op maat, gepersonaliseerd, onderwijs bieden. In klas 1 ,2 en 3 zitten leerlingen van alle niveaus bij elkaar in de klas. Op die manier kun je met en van elkaar leren. Je kunt vakken op verschillende niveaus volgen. Zo kun je, je eigen gepersonaliseerde route uitstippelen. In alle leerroutes is er volop aandacht voor je persoonlijke interesses en je eigen vaardigheden. Werkman VMBO is een veilige school. We zijn actiegericht, voorspelbaar in ons handelen en duidelijk in onze communicatie.

Functie

Per direct zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste docent Techniek. Het betreft een vacature op reguliere uren die in de toekomst mogelijk uitgebreid gaan worden. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat en de beschikbare formatieruimte.

Indien geïnteresseerd kan deze vacature gecombineerd worden met onze vacature docent rekenen (wtf ± 0,4)

 

Wij zoeken een collega die:

-       beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid;

-       affiniteit heeft met techniek en/of techniek onderwijs;

-       beschikt over ervaring in het werken in het VMBO (bij voorkeur het Daltononderwijs);

-       bewust kiest voor werken met de VMBO BB/KB/GL/TL doelgroep;

-       mee wil werken aan de verdere ontwikkeling van het Werkman VMBO;

-       zelfstandig en in teamverband kan werken;

-       stressbestendig en flexibel is;

-       breed inzetbaar is.

Salaris

Deze functie is gewaardeerd op schaal LB van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.301,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie

Informatie over de school vind je op de website: www.werkmanvmbo.nl

Meer informatie over de functie is in te winnen bij de heer J. Jans (teamleider) j.jans@o2g2.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.