Docent Scheikunde 2e graad (wtf 0,6) - Montessori Lyceum Groningen

Het Montessori Lyceum Groningen is een havo/atheneum(+)-school met een uitdagende onderwijsvisie en een erkend Montessoriprofiel. Bij ons staan de ontwikkeling en het leren van leerlingen centraal. Leerlingen ontwikkelen zich in een stimulerende omgeving tot onafhankelijke jonge mensen. Het Montessori Lyceum Groningen is een school met een eigen visie en een veilig, uitdagend leerklimaat, een school waar de leerling zichzelf kan zijn.

Functie
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een energieke en enthousiaste docent voor het vak Scheikunde. Het betreft een vacature op ziektevervanging. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat.

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid Scheikunde 2e graad;
  • affiniteit heeft met het Montessori onderwijs;
  • beschikt over goede en brede vakinhoudelijke kennis;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB van de geldende cao VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.366 ,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Informatie over de school vind je op de website: www.montessorilyceumgroningen.nl   
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij de heer B. Blanken (teamleider) via b.blanken@o2g2.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.