Docent Frans 1e graad (wtf 0,6 – 1,0) - Harens Lyceum

Het Harens Lyceum is een school voor vmbo, havo en vwo. Een school in een modern gebouw, kleurrijk en veelzijdig. Waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen. Een school met verschillende talentrichtingen zoals ‘het Technasium’, ‘Kunst, Cultuur & Media’ en ‘Sport & Gezondheid’. Daarnaast hebben we een afdeling atheneumplus. We hebben leerlingen en medewerkers dus veel te bieden. Wij zijn een openbare school voor voortgezet onderwijs. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Wij staan midden in de samenleving. Daarom laten we graag zien wat er bij ons gebeurt. Iedere dag bieden wij ruimte aan onze leerlingen om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en tonen. Op deze wijze bereiden wij ze voor op hun toekomst!

Functie
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een energieke en enthousiaste docent voor het vak Frans. Het betreft een tijdelijke vacature op reguliere formatie. Een klein gedeelte van deze vacature is op vervanging. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat en de beschikbare formatieruimte.

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid;  
  • beschikt over goede en brede vakinhoudelijke kennis;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is.

 Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB van de geldende cao VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal€ 4.366 ,- bij een volledige aanstelling.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.

Informatie
Informatie over de school vind je op de website: www.harenslyceum.nl.
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij Evelien Koridon (teamleider) via e.f.koridon@o2g2.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.