Hoofd Zorgbemiddeling

Functie

Oosterlengte bouwt aan een toekomstbestendige organisatie. We zoeken een Hoofd Zorgbemiddeling dat graag meebouwt aan die vernieuwing. Je krijgt hierbij veel vrijheid. Vind jij dit uitdagend? Dan komen we graag met je in gesprek!

Als Hoofd Zorgbemiddeling ben je de verbinder tussen de cliënt, verwijzers en de locaties van Oosterlengte. Je ontwikkelt organisatiebreed beleid en coördineert vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van cliënten. Daarnaast draag je actief bij aan de profilering van Oosterlengte en leid je projecten waarmee we de zorg voor cliënten continu willen verbeteren. Verder geef je leiding aan de afdeling zorgbemiddeling en de centrale cliëntadministratie.

Naast deze beleidsmatige en leidinggevende taken, begeleid je (potentiële) cliënten van de aanmelding tot het moment dat zij komen wonen in een locatie van Oosterlengte. Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor het verzorgen van indicaties, het beheren van de wachtlijst en het inzetten van overbruggingszorg. Hierbij onderhoud je contacten met diverse interne en externe partijen (leidinggevenden van de locaties, gemeente, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde) en leg je huisbezoeken bij cliënten af.

Wij bieden

  • een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • werktijden binnen kantoortijd;
  • arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT, inschaling in FWG 60;
  • naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.

Wij vragen

  • een HBO-diploma in de zorg en bij voorkeur leidinggevende ervaring;
  • kennis van de zorg- en dienstverlening binnen de VVT en van relevante wet- en regelgeving;
  • kennis van de sociale kaart binnen het werkgebied van Oosterlengte;
  • een strategische blik, maar ook een hands-on mentaliteit;
  • communicatief en analytisch sterk;
  • bezit van een rijbewijs en auto.

Over ons

Oosterlengte is een zorgleverancier voor Oost-Groningen. We bieden zorg, ondersteuning en behandeling in onze 11 verpleeghuizen, een expertisecentrum en bij cliënten thuis. Ruim 1.900 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers maken dat dagelijks op persoonlijke, respectvolle en professionele wijze met elkaar mogelijk.

Bij zorgbemiddeling werken in totaal vier medewerkers; twee zorgbemiddelaars, een medewerker cliëntadministratie en het hoofd. Het team vormt het loket voor toekomstige cliënten op het gebied van wonen en welzijn, zowel lang- als kortdurende zorg. Het team onderhoudt nauwe contacten met transferbureaus van ziekenhuizen, huisartsen en collega’s in de organisatie.

Interesse

Je kunt online solliciteren via onze website.
Reageren kan tot en met 31 mei 2022.
De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 8 juni 2022.

Wil je eerst meer weten? Bel dan met Fred van Dorp (Directeur Zorg)
of Henk Hoekstra (Regioregisseur), 0597-471700.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open.
Bij gelijke geschiktheid gaat een interne kandidaat voor.

Solliciteren