Casemanager dementie

Jij bent de steun en toeverlaat voor cliënten met dementie en hun mantelzorger. Daarnaast weet je als geen ander wat de cliënt nodig heeft. Als schakel tussen de cliënt en het netwerk, zorg jij ervoor dat de cliënt de juiste begeleiding krijgt. Je geeft invulling aan verdere opzet van casemanagement binnen Oosterlengte en met ketenpartners. Ben je enthousiast? Kom dan bij Oosterlengte werken!

Wat ga je doen?

Als casemanager dementie bij Oosterlengte bied je begeleiding, zorg en ondersteuning aan onze cliënten en mantelzorgers. Je zorgt ervoor dat de cliënt met dementie zo lang mogelijk thuis kan wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Als thuis wonen niet meer mogelijk is, bied je begeleiding bij het zoeken naar een passende woonomgeving. Waar nodig fungeer je als aanspreekpunt en luisterend oor voor de mantelzorger. Je stemt af met wijkverpleegkundigen over de te bieden zorg. Verder onderhoud je contacten met huisartsen en gespecialiseerde aanbieders en maak je deel uit van het netwerk dementie in de regio. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het casemanagement binnen Oosterlengte.

Wat breng jij mee?

Je bent behulpzaam, betrokken en verantwoordelijk. Daarnaast beschik je over inlevingsvermogen om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de cliënt de begeleiding krijgt die nodig is. Het is belangrijk dat je:

 • In het bezit bent van een diploma tot HBO verpleegkundige;
 • de opleiding casemanagement dementie hebt gedaan (pré);
 • Een rijbewijs en een auto tot je beschikking hebt;
 • Een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunt vragen;
 • Bij voorkeur ervaring hebt in de rol van casemanager dementie.

Wat bieden wij jou?

Als je bij Oosterlengte gaat werken, ga je samenwerken met gedreven zorgprofessionals die een gezellige en gemoedelijke sfeer belangrijk vinden. Je krijgt de vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren op een manier die past bij jouw manier van denken en werken. Verder ontvang je het volgende:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 50: € 2949,61 – € 4061,27, gebaseerd op een 36-urige werkweek (definitieve waardering vindt nog plaats);
 • Een functie voor 32 uren per week. Wil je juist meer of minder werken? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioensopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale uitruilregeling voor je reiskosten en een bedrijfsfitness- en fietsplan.

Over ons

Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Interesse?

Ben jij de casemanager dementie die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wil je eerst kennismaken, dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie of thee. Je kan reageren tot
26 maart 2023.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 15.
Wil je eerst meer weten? Aarzel dan niet om na 6 maart aanstaande contact op te nemen met Wander Prins (wijkverpleegkundige) via 0597-471700. We zien uit naar jouw sollicitatie!