Strategisch HR-adviseur voor Terra

Deze baan

Wij zijn Terra. Wij zijn grondleggers van ontwikkeling. Ben jij dit ook? Dan is een baan bij Terra wat voor jou! Terra biedt groen onderwijs. Van praktijkonderwijs, vmbo, het groene Lyceum, mbo tot volwassenenonderwijs. Terra heeft 11 vestigingen in Noord-Nederland en maakt samen met RSG de Borgen en Dollard College deel uit van Onderwijsgroep Noord.

Je bent sparringpartner en adviseur voor de regiodirectie voor wat betreft de ontwikkeling en herinrichting van de organisatie, de gewenste cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling. Je werkt hierbij nauw samen met twee HR-collega's en collega's van andere stafafdelingen. Je standplaats is in principe Groningen.

Wij zoeken

een collega die: -op HBO-/ WO-niveau is opgeleid op het terrein van HR en minimaal vijf jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie in een complexe organisatie, waarbij ervaring in de onderwijssector een pré is; -zich in alle geledingen van de organisatie als volwaardig gesprekspartner kan opstellen; -op sensitieve wijze weet om te gaan met belangentegenstellingen zonder aan professionaliteit in te boeten; -gemakkelijk kan schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau; -een heldere visie op actuele HRM-ontwikkelingen heeft en visie ook in de praktijk weet te effectueren; -zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving, kan relativeren en gevoel voor humor heeft; -beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke advies- en uitdrukkingsvaardigheden; -analytisch is en ook op het terrein van strategisch HRM-beleid goed uit de voeten kan.

Werkzaamheden Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategisch HR-beleid en de implementatie ervan in de organisatie, je treedt op als projectleider van Terra brede HR-projecten en je ondersteunt je collega's bij casuïstiek en andere werkzaamheden.

De sollicitatiegesprekken zullen fysiek plaatsvinden. Uiteraard zullen we hierbij alle benodigde maatregelen treffen conform de richtlijnen van het RIVM inzake het Coronavirus.

De eerste gespreksronde staat gepland voor woensdagochtend 7 oktober as. Tweede gespreksronde zal plaatsvinden in week 43.

Wij bieden

Een boeiende baan in een leuk team! Het betreft een projectfunctie voor de duur van drie jaar. Inschaling vindt plaats in schaal 12 van de cao-MBO (maximaal € 5.595, - bruto per maand).

Vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Trijnie Vos, regiodirecteur Terra, telefoon 050-5292960.

Ben jij ook een grondlegger van ontwikkeling en voel je je thuis binnen de dynamische wereld van het groene onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vragen je digitaal te solliciteren door op de knop "solliciteer nu" te klikken. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 27 september 2020.Solliciteer nu