Medewerker administratieve ondersteuning Terra Meppel vo

In verband met vertrek van een medewerker zoeken wij voor onze vestiging Terra Meppel vo met ingang van 28 oktober 2019 een

MEDEWERKER ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

0,6-0,8 fte
vacaturenummer 1213

Onze school

Terra Meppel is een christelijke school en biedt vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 750 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Meppel heeft een jong en enthousiast team van docenten en ondersteunende medewerkers en is gevestigd in twee schoolgebouwen aan de Werkhorst: het Juniorcollege voor de onderbouw en het Groene Land gebouw voor de bovenbouw.

De werkzaamheden

Je zorgt samen met een collega voor receptie, administratie en archivering. Op een centrale plek in school ondersteun je samen met je directe collega de onderwijsteams, leraren, ondersteuners en directie met alle voorkomende onderwijsadministratieve werkzaamheden.

Wij zoeken een collega

  • die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken vragen wij van jou kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency.
  • met kennis van de Nederlandse spelling en grammatica;
  • vaardigheden heeft in het gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerkende systemen,
  • die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • affiniteit met de doelgroep binnen de school; kan goed omgaan met pubers;
  • die de christelijke grondslag onderschrijft.

Ervaring in een vergelijkbare functie bij een onderwijsinstelling én ervaring met applicatie 'Magister' is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een schaal 4 functie op basis van  cao mbo met een maximum salaris van € 2.478 per maand op basis van een volledige betrekking.

Informatie

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de heer T. van Leeuwen, afdelingsdirecteur
tel. (0522) 253364.

Geïnteresseerd?

Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik HIER om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 19 augustus 2019.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.