Afdelingsdirecteuren Dollard College

Het Dollard College is met ingang van 1 december 2016, of eerder indien mogelijk, op zoek naar meerdere

AFDELINGSDIRECTEUREN

voor het Praktijkonderwijs, Vmbo, Havo/vwo onderbouw

0,8 – 1,0 fte
Vacaturenummer 16645

Wij zoeken

Wij zoeken ervaren leidinggevenden die leiding geven aan het onderwijsproces en daarbij integraal verantwoordelijk zijn voor een of meerdere secties. Je ontwikkelt, binnen de door de regiodirectie van Dollard College gestelde kaders, in collegiaal overleg met collega afdelingsdirecteuren en medewerkers, een inspirerende en gezamenlijk gedragen onderwijsvisie. Je bent in staat om medewerkers te stimuleren en te faciliteren om de visie in praktijk om te zetten. Verder beschik je over professionele managementvaardigheden (PIOFACH), ben je proactief, vaardig in het leggen van verbindingen en stimuleer je een reflecterende en onderzoekende houding,  zowel bij jezelf als bij collega’s. Wij zoeken mensen die zich herkennen in de kernwaarden van Dollard College: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk.

Wij bieden

Het betreft een functie in schaal 13 volgens de cao VO met een maximum salaris van € 5.558,- bruto per maand bij een volledige betrekkingsomvang.

Informatie

Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op onze website www.dollardcollege.nl.  Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Ina Lagro, regiodirecteur, en de heer Lourens Veenstra, regiodirecteur, telefoonnummer 0597 – 67 02 00. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk donderdag 15 september 2016 jouw brief met curriculum vitae. Vermeld daarbij het vacaturenummer in de linkerbovenhoek van zowel de brief als de envelop. Je kunt de brief richten aan Onderwijsgroep Noord ter attentie van de afdeling PSA Dollard College, Postbus 17, 9700 AA  Groningen. Mailen kan ook, stuur je brief en cv onder vermelding van het vacaturenummer naar sollicitaties@onderwijsgroepnoord.nl. Dit is een vacature die wij eerder in behandeling hebben gehad. Wij verzoeken kandidaten die eerder hebben gereageerd vriendelijk om niet nogmaals te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.