Privacy Specialist (0,8 fte)

Privacy Specialist (0,8 fte)

Ben jij een enthousiaste doorpakker en word jij niet snel van je stuk gebracht? En ben jij door jouw analytische skills in staat om de impact van acties op processen en informatiesystemen te overzien? Dan zoeken wij jou!

Over deze baan

Als Privacy Specialist binnen Noorderpoort fungeer je door jouw kennis als eerste aanspreekpunt bij vragen over privacy. Daarnaast adviseer je collega’s gevraagd en ongevraagd op privacygebied, stel je beleid op, participeer je in projecten met een privacycomponent en verhoog je het privacybewustzijn van de gehele organisatie. Hiervoor werk je onder andere samen met de Security Specialist, de Functionaris Gegevensbescherming en de Adviseurs Informatiemanagement.

Jouw werkomgeving

Het team informatiemanagement is onderdeel van de dienst ICT & Informatiemanagement en houdt zich bezig met de informatievoorziening en digitalisering in de breedste zin van het woord. Een essentieel team in deze tijd met modern eigentijds onderwijs! Het team bestaat uit 35 professionals, voor het merendeel functioneel beheerders. Binnen de dienst werken we samen als zelfstandige professionals met een duidelijk eigen taakgebied binnen een gezamenlijke opdracht. Wij beloven jou: werken bij ons is dynamisch, integraal, transparant en in een goede sfeer blijven innoveren! Je gaat aan de slag in het subteam Digitalisering & Informatievoorziening. In dit kleine subteam werk je samen met privacy-, architectuur- en informatiemanagementspecialisten.

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van IT-recht of HBO-rechten.
 • Je bent in staat om kwalitatief goede en heldere teksten te schrijven en presentaties te geven.
 • Je bent in staat om je snel nieuwe, complexe zaken eigen te maken.
 •  Je bent goed bekend met de uitgangspunten van de AVG.
 • Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhouden en beschikt over een groot analytisch vermogen.
 • Je beschikt over een stevige persoonlijkheid en bent proactief en zorgvuldig.

Zijn niet alle punten van de vacature op jou van toepassing, maar denk je wel dat je een goede toevoeging bent aan ons team? Vertel ons vooral waarom! Wij staan altijd open voor frisse blikken.

Wij bieden

 • een aanstelling van 1 fte.
 • een inschaling van de functie privacy specialist in schaal 10 (max. € 5.078,-) conform cao mbo.
 • een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met intentie tot een vaste aanstelling.
 • goede arbeidsvoorwaarden met onder andere een 13e maand.
 • de mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met trainingen en cursussen via onze interne academie.

Meer informatie

Beantwoorden we hier niet al jouw vragen? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig hoe het is om bij Noorderpoort te werken? Neem dan contact op met Simon van der Kamp, via het telefoonnummer 06-53975969.

 • De uiterste sollicitatiedatum is 14 februari 2024.
 • De gesprekken vinden plaats op maandag 26 februari 2024.
 • De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten als zij voldoen aan het profiel.

Noorderpoort staat voor gelijke kansen voor iedereen. Wij willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie.? Al onze studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent. Want verschillen maken ons sterker en beter.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we voor deze vacature geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus. Solliciteren kan alleen via de Noorderpoortwebsite en Noorderlink.

Solliciteer nu