Onderwijsondersteuner E bij Verzorgende IG MZ3

We zoeken

Per direct zijn wij op zoek naar een onderwijsondersteuner E bij de opleiding Verzorgende IG en Maatschappelijke zorg niveau 3 van afdeling MBO Gezondheidszorg en Welzijn te Stadskanaal. De omvang van de vacature is 0,4 FTE. 

​Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal bestaat uit de MBO-afdelingen Gezondheidszorg en Welzijn, Techniek en Zakelijke Dienstverlening. De betreffende afdelingen zijn onderverdeeld in onderwijsteams. De school telt ca. 830 leerlingen/studenten. In Stadskanaal is VZ-IG/MZ-3 vorm gegeven in een Gilde model; de studenten leren en werken een groot deel van de opleiding in de dagelijkse praktijk van een zorginstelling. 

​Ben jij een onderwijsondersteuner die de studenten op vrijdag al uit laat kijken naar de maandag? Lees dan snel verder! Je werkt samen in een klein maar krachtig zelf-organiserend team. Je ondersteunt de docent in de klas en je geeft ook zelfstandig praktijklessen inclusief de theoretische component. Je maakt je eigen lesmateriaal. Je ontwikkelt toetsen, neemt toetsen af en beoordeelt toetsen. Je neemt examens af en beoordeelt deze. Je neemt actief deel aan bijeenkomsten waarin ervaringen worden geëvalueerd om bij te dragen aan het te bereiken onderwijs(doel) op student-, opleiding- en teamniveau. Je levert gegevens aan ten behoeve van interne en externe verantwoording (team)resultaten /Inspectie). Je begeleidt en beoordeelt studenten bij het leren op school en in de BPV. 

  • ​Je hebt minimaal een VZ-IG diploma behaald;
  • Je hebt een pedagogisch didactisch getuigschrift of je bent bereid hiertoe een opleiding te volgen;
  • Je hebt recente ervaring in het werkveld AGZ, GGZ, GHZ en VVT;
  • Je bent bekwaam in het verzorgen van verpleegtechnische handelingen;
  • Tevens verwachten we van de kandidaat dat hij/zij leerlinggericht kan werken en een flexibele en proactieve werkhouding heeft. 

Het betreft een tijdelijke aanstelling in de Noorderpoort Flex BV tot 1 augustus 2017. 

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online te solliciteren. http://noorderpoort.nl/Werkenbij/Vacatures/Paginas/Onderwijsondersteuner-E-bij-Verzorgende-IG-MZ3.aspx .Je krijgt van ons vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw P. Eugelink, teammanager afdeling MBO Gezondheidszorg en Welzijn, via haar emailadres: pgm.eugelink@noorderpoort.nl . Gesprekken met de geselecteerde kandidaten vinden plaats op vrijdag 16 september a.s. 

Vacaturenummer: Op.16.043

Plaatsingsdatum: vrijdag, 2 september 2016

Sluitingsdatum: dinsdag, 13 september 2016, 12:00 uur