Medewerker financiële administratie 0,8 – 1,0 fte

Medewerker financiële administratie 0,8 - 1,0 fte 

Wij zoeken een allround medewerker financiële administratie die enthousiast wordt van afwisselende werkzaamheden.

Over deze baan
Je houdt je bezig met de verwerking van inkoopfacturen en hebt contact met budgethouders en leveranciers. Je ondersteunt bij projectaanvragen, voert controles uit op voorcalculaties en mutaties van projecten, hebt contact met projectleiders en ondersteunt bij accountantscontroles op projecten. Verder voer je controle- en analysewerkzaamheden uit. Ook signaleer je verbetermogelijkheden in administratieve processen en neem je deel aan verbeterprojecten.

Bij de uitvoering van je werkzaamheden heb je te maken met beleidsafspraken en relevante wet- en regelgeving.

Jouw werkomgeving
Binnen de financiële administratie zorgen wij voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de vastlegging van financiële gegevens. Dit gebeurt grotendeels digitaal. De financiële administratie is onderdeel van de dienst bedrijfsvoering en ondersteunt het onderwijs bij diverse taken op het gebied van o.a. huisvesting, ICT, facilitaire zaken en HR- en salarisadministratie.

Hier herken jij jezelf in 

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo(niveau 4) bedrijfseconomie/-administratiediploma. Een hbo/SPD bedrijfseconomie opleiding is een pre
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in het onderwijs
 • Je hebt ervaring met financiële pakketten (AFAS is een pre) en MS Office (Excel)
 • Je bent flexibel en kunt zowel goed in teamverband- als zelfstandig werken
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijke communicatief vaardig, hebt oog voor details en werkt accuraat
 • Je signaleert tijdig en handelt proactief

Zijn niet alle punten van de vacature op jou van toepassing, maar denk je wel dat je een goede toevoeging bent aan ons team? Vertel ons vooral waarom! Wij staan altijd open voor frisse blikken.

Wij bieden jou

 • een aanstelling van 0,8 – 1,0 fte
 • inschaling van de functie in schaal 7 (€ 2.378 - € 3.518) of 8 (€ 2.661 – € 3.951) conform cao mbo en afhankelijk van werkervaring en opleidingsachtergrond
 • in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging
 • goede arbeidsvoorwaarden met onder andere een 13e maand
 • de mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met trainingen en cursussen via onze interne academie

Meer informatie
Beantwoorden we hier niet al jouw vragen? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig hoe het is om bij Noorderpoort te werken? Neem contact op met Zwanet Oosterhuis, Teammanager financiële administratie, via z.oosterhuis@noorderpoort.nl.

 • De uiterste sollicitatiedatum is woensdag 4 oktober
 • De gesprekken vinden plaats op maandag 9 oktober
 • De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten als zij voldoen aan het profiel

Noorderpoort staat voor gelijke kansen voor iedereen. Wij willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie.  Al onze studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent. Want verschillen maken ons sterker en beter.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we voor deze vacature geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus. Solliciteren kan alleen via de Noorderpoortwebsite en Noorderlink.

Solliciteer nu