Management ondersteuner

Noorderpoort staat voor gelijke kansen voor iedereen. Wij willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie.  Al onze studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent. Want verschillen maken ons sterker en beter.

Is organiseren en plannen helemaal jouw ding? Kan het MT blind op jou vertrouwen en weten ze dat het werk bij jou in goede handen is? Hou je niet van afwachten maar wel van aanpakken? En doe je dat het liefst binnen een innovatieve en dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over deze baan
Als managementondersteuner werk je nauw samen met de schooldirecteur. Je zorgt voor optimale ondersteuning zoals onder andere correspondentie, agendabeheer, het voorbereiden, organiseren en verslaglegging van vergaderingen.

Hiernaast ben je een sparringpartner en werk je één op één met de schooldirecteur.

Een greep uit je takenpakket

  • Beleggen, plannen en inhoudelijke voorbereiding van vergaderingen
  • Uitvoeren van gedelegeerde managementtaken
  • Bewaken van acties op schoolniveau dan wel Noorderpoort breed.
  • Het continu verbinden van en aansluiten op de huidige en toekomstige vraagstukken

Jouw werkomgeving
De school voor business en administratie staat voor helderheid, eenvoud en structuur. We bieden een helder, eenvoudig maar gestructureerd opleidingsaanbod, waarbij de student wordt aangesproken op de bij hem/haar aanwezige kwaliteiten. Wij geven opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en (internationale) Retail en ondernemerschap. Ook het Johan Cruyff College is gevestigd in onze school. De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen via praktijkleren in winkels en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Dit ben jij
Een bevlogen, creatieve, ondernemende  en betrokken persoonlijkheid die houdt van verandering en werken in een dynamische onderwijssector. Als managementondersteuner ben je proactief en houd je van zelfstandig werken. Ook neem je graag initiatief en durf je met voorstellen te komen. Je voelt goed aan wat er in de organisatie speelt en weet daar naar te handelen. Je weet te schakelen door de diverse lagen en vraagstukken heen en neemt hierin snel positie. Je bent een stevige persoonlijkheid en laat je niet gauw van de wijs brengen. Je bent in staat om vanuit “chaos” snel en daadkrachtig structuur aan te brengen. Je voelt je senang in een onderwijsorganisatie, bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met Social Media.

++Daarnaast beschik je over:++

  • Minimaal drie jaar werkervaring
  • HBO werk- en denkniveau (richting office manager)

Waar het bij Noorderpoort om gaat
Een leven lang ontwikkelen. Die ambitie hebben we voor onze studenten, maar ook voor iedereen die bij ons komt werken. We leren en ontwikkelen door te doen. Jouw talenten zien we daarin als de motor voor je werk en je ontwikkeling.

Wij bieden jou:

  • Een aanstelling van 0,6 fte tot 1 augustus 2023.  De insteek is om bij goed wederzijdse tevredenheid te komen tot een structurele invulling.
  • Een goed salaris, namelijk schaal 7 conform CAO MBO.
  • Een functie met veel verantwoordelijkheid waarin je zelfstandig functioneert
  • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën

Meer informatie
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Paulien Hietbrink (Directeur) pa.hietbrink@noorderpoort.nl

Sluitingsdatum en gesprekken
Je kunt tot en met 27 juni 2022 solliciteren. De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 7 juli 2022, locatie Hora Siccamasingel 177, Groningen.

Bij Noorderpoort maakt iedereen een volgende stap.