EVENTMANAGER

Ben jij de enthousiaste, verbindende en resultaatgerichte eventmanager die wij zoeken?

Binnen het onderwijs krijgen events een steeds belangrijkere rol. Kennisdeling vindt immers niet alleen in het leslokaal plaats. De organisatie van een event is een vak apart. Daarom zitten wij met smart te wachten op een event manager. Het gaat hierbij om een nieuwe rol. Dus ben jij wel ondernemend en hou je ervan iets nieuws op te zetten? Reageer dan snel op onderstaande vacature.

Over deze baan
Als eventmanager bij Noorderpoort ben je een echte spin in het (event)web. Jouw hoofdtaken zijn het organiseren en coördineren van verschillende type events binnen Noorderpoort. Dit kan uiteenlopen van de Noorderpoort Jaarprijs, waar de student van het jaar wordt gekozen, tot en met de opening van een nieuwe locatie of de organisatie van een beurs. Je denkt na over de eventstrategie en bent verantwoordelijk voor het contact met belanghebbenden, de voorbereiding, de planning, de uitvoering, budgetbeheer en de administratie van de betreffende evenementen. De (aller)grootste events organiseer je niet alleen, samen met een professioneel evenementenbureau ga je aan de slag en ben je de schakel tussen hen en Noorderpoort.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken bij de dienst Marketing en Communicatie. De discipline M&C is volop in (door)ontwikkeling. Wij bewegen van een servicegerichte communicatieafdeling naar een strategisch marketing & communicatieteam. Het team van 17 collega’s bestaat o.a. uit allround communicatieadviseurs, content specialisten en (online) marketeers.

Binnen Noorderpoort is M&C onderdeel van de stafafdeling Onderwijs en- Organisatieontwikkeling. Het belang van events speelt door de hele organisatie heen. Daarmee is je werkveld ook een stuk breder dan alleen deze stafafdeling. Uiteraard altijd in nauwe afstemming met het team M&C.

We werken samen vanuit onze kernkwaliteiten: Lef – Wendkracht – Dialoog

Dit ben jij

 • Vanzelfsprekend ben je een organisatie talent
 • Je bent in staat om creatieve events te bedenken en te coördineren
 • Je legt gemakkelijk contact, kunt snel schakelen en je staat stevig in je schoenen.
 • Je schakelt eenvoudig tussen verschillende menstypen en kunt collega’s op een inspirerende manier meenemen in jouw ideeën.
 • Je wordt niet warm of koud van deadlines, ofwel je bent stressbestendig.
 • Je heb affiniteit met mbo en snapt de ‘taal’ van onze studenten.
 • Je hebt een relevante opleiding en relevante werkervaring. Maar je bent vooral goed in staat om een nieuwe rol binnen een grote organisatie een goede en duidelijke plek te geven
 • Flexibiliteit en brede inzetbaarheid is een must.

Dit bieden wij

 • De omvang van de aanstelling is 1 fte.
 • De functie is ingeschaald in schaal 9 (Max €4146,-), conform CAO mbo.
 • Inschaling is afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en werkervaring.
 • Het betreft in eerste instantie een vacature voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging of omzetting tot vast. We hebben de insteek om te komen tot een duurzame samenwerking.
 • Naast een goede beloning biedt ons arbeidsvoorwaardenpakket o.a. een 13e maand en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.
 • Een ambitieuze toekomstvisie, waar je volop je bijdrage aan kunt leveren in een omgeving waar het tonen van ondernemerschap en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
 • Om te faciliteren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, bieden wij via onze Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Jouw succes staat voorop!

Enthousiast geworden?
De belangrijkste punten hebben we genoemd, maar wie weet heb je nog aanvullende vragen. Je kan dan contact opnemen met: Nynke Feenstra, co-teammanager M&C, 06-45 626 371/ nh.feenstra@noorderpoort.nl.

 • De uiterste sollicitatiedatum is 1 december 2022.
 • De gesprekken vinden plaats op maandag 12 en/of dinsdag 13 december.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Noorderpoort staat voor gelijke kansen voor iedereen. Wij willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie. Al onze studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent. Want verschillen maken ons sterker en beter.