Docent Verpleegkunde 2021.110

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor ons team mbo-Verpleegkunde, locatie Verlengde Visserstraat in Groningen nieuwe collega’s die het team wil komen versterken in de functie van docent verpleegkunde/gezondheidszorg en welzijn. De omvang in totaal is 1,0 fte en is een tijdelijke aanstelling voor het schooljaar 21-22.

Over deze baan
Als docent bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je verzorgt onderwijs binnen deze opleiding, coacht studenten in het onderwijsleerproces en vertaalt relevante ontwikkelingen in het werkveld naar de dagelijkse onderwijspraktijk. Je levert een bijdrage aan onderwijsvernieuwing en denkt mee over de ontwikkelingen van het team. Verder begeleid je stageopdrachten en examens en deel je als echte teamspeler actief kennis binnen het team. Je bent in staat om projecten (lesvorm) aan te sturen en uit te voeren.

Een leven lang ontwikkelen (LLO) staat centraal binnen Noorderpoort en dat betekent dat we verschillende doelgroepen bedienen. Het ontwikkelen en aanbieden van trainingen, cursussen of andere maatwerktrajecten aan mensen werkzaam in de gezondheidszorg zal mogelijk (op termijn) deel uitmaken van je takenpakket.

Jouw werkomgeving
De opleiding Verpleegkunde in Groningen kent twee varianten, de reguliere 4 jarige opleiding via de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) en de verkorte 2,5 jarige opleiding via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) Beide routes leiden op tot gediplomeerd Verpleegkundige MBO 4.

Dit ben jij

  • Je bent van een afgeronde HBO opleiding in de zorg.
  • Je bent in bezit van een tweede graads onderwijsbevoegdheid; hiervoor studerend of bereid deze te behalen.
  • Je bent een teamspeler maar kunt ook zelfstandig werken.
  • Je kunt goed omgaan met de doelgroep BOL en BBL
  • Je bent enthousiast
  • Je bent in staat om onderwijsprogramma's te ontwikkelen
  • Je bent proactief
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent inspirerend en motiverend
  • Je bent ondernemend en onderzoekend.

Voor deze opleiding is het belangrijk dat je een BIG geregistreerde verpleegkunde bent of een agogisch opgeleide professional. Wij zoeken kandidaten met werkervaring in de gehandicapten sector en/of VVT sector.

Wij bieden
Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Bij Noorderpoort staat samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

Inschaling van de functie is conform CAO MBO.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Wienie Baron via w.baron@noorderpoort.nl

Procedure
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 29 oktober 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld