Docent Uniformberoepen 2021.99

Bij het team Uniformberoepen zijn wij per direct op zoek naar een docent voor het team Beveiliging. Het betreft een aanstelling van 1,0 fte. Interesse? Lees dan verder!

Jouw werkomgeving:
Je gaat werken op een school waar studenten hun talenten kunnen ontwikkelen op de manier die het beste bij ze past. Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamisch, professioneel team, vol energie en sterk verbonden met de student. Een team dat onvoorwaardelijk gaat voor zijn studenten. Uiteraard zorgen we voor veel praktijkervaring in de opleiding zoals tijdens stages en projecten binnen en buiten de school.

Jouw functie:
Als docent bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft les, maar signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing. Ook ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar. Je bent actief betrokken bij de beroepspraktijkvorming en de werkvelden.

Daarnaast bestaat het takenpakket uit:

  • Vaklessen beveiliging verzorgen
  • Stage bezoeken

Dit ben jij:

  • Je bent z.s.m. beschikbaar
  • Je bent bevoegd docent of lerende hiervoor (PDG)
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werkveld Beveiliging
  • Je bent didactisch vaardig, communicatief, motiverend, stressbestendig,              betrokken en enthousiasmerend
  • Je houdt ontwikkelingen in je vakgebied graag bij
  • Je past je gemakkelijk aan en hebt een proactieve houding
  • Je bent een teamplayer

Wij bieden:
Bij Noorderpoort krijg je naast een aantrekkelijk salaris (inclusief 13e maand) volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Om hierin te faciliteren hebben wij bij de Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Deze helpen je verder bij je persoonlijke & professionele ontwikkeling. Jouw succes staat voorop!

Inschaling van de functie is in de Docent LB reeks (€2961,00 - €4429,00) conform cao mbo 2020-2021.

Meer informatie:
Het betreft een vacature met in eerste instantie een tijdelijk contract tot einde schooljaar 21-22 met de mogelijkheid tot verlenging. Waarbij de intentie een duurzame relatie is.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 29 september a.s.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Corina Kool via: 06-25681090.