Docent LB Rekenen

Noorderpoort opleiding Automotive en Logistiek is voor 0,8 fte op zoek naar een bevoegd docent Rekenen. Voor 0,6 betreft het een tijdelijke vacature in verband met vervanging wegens ziekte met ingang van z.s.m. en voor de duur van de ziektevervanging. Deze vervanging vindt plaats op de school voor Automotive en Logistiek, locatie Bornholmstraat. Voor 0,2 vindt de invulling plaats bij de opleiding Veiligheid en Vakmanschap, locatie Pop Dijkemaweg. Deze opleiding is onderdeel van de school voor Automotive en Logistiek. Ook met ingang van z.s.m. maar dan tot uiterlijk 1 februari 2017. De lessen kunnen in overleg ingeroosterd worden. 

​School voor Automotive & logistiek Automotive en de school voor Logistiek zijn samengevoegd tot één school met de naam Automotive & Logistiek welke voor twee verschillende beroepsperspectieven onderwijs verzorgt. De Opleiding Veiligheid & Vakmanschap is onderdeel van de School voor Automotive & logistiek. Met de vakrichting Mechatronica van de opleiding Veiligheid & Vakmanschap worden studenten opgeleid om te gaan werken bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht. 

​Functie-eisen:

  • 2e graad onderwijsbevoegdheid (bij voorkeur exacte-economische vakken);
  • ervaring met het doceren van het vak rekenen;
  • kennis van de inhoud van het rekenniveau 3F;
  • beheerst verschillende didactische en methodische technieken. 
  • ​kan begeleiden, faciliteren, motiveren en stimuleren;
  • assertief;
  • resultaatgericht;
  • schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
  • samenwerkingsgericht. 

De functie is ingeschaald in schaal LB, conform de onderwijs CAO BVE. We bieden verder een marktconform arbeidspakket, een 13e maand en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden. De ingangsdatum zal in overleg vastgesteld worden maar het liefst zo spoedig mogelijk. 

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online te solliciteren. http://noorderpoort.nl/Werkenbij/Vacatures/Paginas/Docent-LB-Rekenen.aspx  .Je krijgt van ons vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging. Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met P. Kamminga, Teammanager Automotive (p.kamminga@noorderpport.nl;  E. Olsder, Teammanager Veiligheid en Vakmanschap. (ef.olsder@noorderpoort.nl ). Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacaturenummer: Op.16.044

Plaatsingsdatum: donderdag, 8 september 2016

Sluitingsdatum: woensdag, 21 september 2016, 12:00 uur