Docent ICT 2021.144

Het ICT-team Noorderpoort Campus in Winschoten zoekt een enthousiaste docent ICT voor 0.6 - 0,8 fte die ons team komt versterken. De ingangsdatum van de aanstelling is 1 maart 2022 of zo mogelijk 14 februari 2022.
 

Over de baan
Wij hebben te maken met regelmatig uitbreiding van uren door verschillende ontwikkelingen zoals nieuwe kwalificatiedossiers, verschillende projecten binnen Digitaal Vakmanschap en externe trainingstrajecten, waardoor verschuivingen van taken in het team plaatsvinden. Daarbij komt dat aan het eind van het schooljaar een van onze ICT docenten met pensioen gaat.

Wij zoeken een breed inzetbare docent ICT  voor de opleidingen ICT Support (niveau 2), IT Systems and Devices (niveau 3 en 4) en eventuele trainingen voor externe klanten.

Naast de rol van docent vinden wij het ook belangrijk dat je de rol van loopbaanbegeleider en van assessor wilt vervullen.

In ons ICT-team werk je samen met je collega's actief aan het vormgeven van het onderwijs maar ook met de collega's van de andere ICT-opleidingen binnen het Noorderpoort.  Daarbij is natuurlijk ook volop ruimte en gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als pedagogisch en didactisch.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken bij een Noorderpoort locatie in de gemeente Oldambt. Campus Winschoten is een locatie waar 3 onderwijsinstellingen gebruik van maken: Terra MBO, Dollard College en Noorderpoort. Doordat wij veel samenwerken binnen de locatie zijn er goede afspraken om het doorstromen naar een volgende opleiding of niveau zo makkelijk mogelijk te maken. Noorderpoort Campus Winschoten is maatschappelijk betrokken en zoekt de verbinding met de omgeving en samenwerking met bedrijven en instellingen. Een school waar studenten en medewerkers met plezier leren en werken.?

Dit ben jij:

 • Je hebt een onderwijsbevoegdheid of bereid deze te halen;
 • Je hebt een HBO werk & denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen en beschikt over noodzakelijke pedagogische vaardigheden;
 • Je hebt aantoonbaar werkervaring in de ICT;
 • Je hebt specifieke kennis en vaardigheden van:
  • het bouwen, implementeren en onderhouden van informatiesystemen en netwerken;
  • gebruikersondersteuning en servicedesktools (ITIL, ASL)van systeemontwikkelingsmethodes (agile en waterval);
  • hard- en software (Windows en Linux);
  • softwareontwikkeling (HTML/CSS, JavaScript, Python, C#, SQL);
  • virtualisatie, datacom, IoT, DevOps en cloudtechnologie;
  • vakgerichte certificaten (zoals CCNA en LPIC) is een pré;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en bezit reflecterend vermogen;
 • Je vindt het prettig om samen te werken in een team;
 • Je bent flexibel en collegiaal.

Waar het bij Noorderpoort om gaat?
Een leven lang ontwikkelen, die ambitie hebben we voor onze studenten, maar ook voor iedereen die bij ons komt werken. We leren en ontwikkelen door te doen. Jouw talenten zien we daarin als de motor voor je werk en je ontwikkeling.

Wij bieden
Een prima salaris conform schaal LB CAO MBO, vakantie uitkering en een 13e maand. Een functie met veel verantwoordelijkheid waarin je zelfstandig functioneert, ruimte voor eigen initiatieven en ideeën en volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Nadere informatie
Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Annet Bouman, teammanager, tel.: 06 13111871, email: hac.bouman@noorderpoort.nl

Procedure
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 27 januari 2022.

Een uitnodiging voor een gesprek kun je uiterlijk vrijdag 21 januari 2022 verwachten.
Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld