Docent Doktersassistent 2021.41

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wegens uitbreiding van het aantal studenten, zoekt ‘Team DA’ voor de opleiding Doktersassistent Noorderpoort locatie Verlengde Visserstraat Groningen enthousiaste en inspirerende collega docenten, die het team willen komen versterken per begin nieuwe schooljaar. Omvang 2,0 fte.

Jouw werkomgeving:
De opleiding DA kent twee varianten, de reguliere 3 jarige en de versnelde 2 jarige MBO 4 opleiding tot gediplomeerd doktersassistent. Het onderwijsteam bestaat uit tien docenten en vijf instructeurs, die in harmonieuze samenwerking het onderwijs voor de studenten verzorgen.

Over deze baan:
Je verzorgt beroepsgerichte theorielessen zoals Medische Kennis, Organisatie en Administratie, Medische Technisch Handelen (theorie en praktijk), Praktijkscholing (triage, zowel theorie als praktijk), Lab lessen (theorie en praktijk), EHBO lessen. Samen met teamleden blijf je continue werken aan onderwijsontwikkeling en het vernieuwen van het onderwijsprogramma. Het beschikken over voldoende kennis en vaardigheden voor zowel het verzorgen van de theorie- als die van de praktijklessen, is van groot belang. Evenals het beschikken over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast wordt je ingezet als studieloopbaanbegeleider en wordt je ingezet als stagebegeleider en assessor bij examinering.

Een leven lang ontwikkelen (LLO) staat centraal binnen Noorderpoort en dat betekent dat we verschillende doelgroepen bedienen. Het ontwikkelen en aanbieden van trainingen, cursussen of andere maatwerktrajecten aan mensen werkzaam in de gezondheidszorg zal mogelijk (op termijn) deel uitmaken van je takenpakket.

Dit ben jij:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid; hiervoor studerend of bereid deze te behalen.
  • Je hebt recente werkervaring binnen een huisartsenpraktijk.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep MBO studenten.
  • Je bent didactisch vaardig, communicatief sterk, motiverend, stressbestendig, betrokken, enthousiasmerend en collegiaal!
  • Je kunt goed in teamverband samenwerken.
  • Je bent flexibel en overtuigend.
  • Je beheerst goede digitale vaardigheden
  • Je bent in staat je lessen zowel fysiek als online te verzorgen.

Wij bieden:
Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Bij Noorderpoort staat samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

Inschaling van de functie is conform CAO MBO (schaal 10). De aanstelling is in eerste instantie tot einde schooljaar 2020-2021. De totale vacatureruimte betreft 2,0 fte.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 25 juni 2021.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Petra Tholen via jp.meijer@noorderpoort.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld