Docent Spaans

Voor de school Gastvrijheid & Toerisme zoeken wij een docent Spaans die ons team komt versterken.

Over deze baan
Als docent Spaans bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft les, maar signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing. Ook ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken op een dynamische school met een breed scala aan opleidingen in de horeca en bakkerij, hotelschool, leisure & hospitality en uiterlijke verzorging. Onze teams zetten zich volop In voor hun studenten. Wij zijn als Noorderpoort Euroborg gehuisvest in een mooi modern gebouw, voorzien van prachtig uitgeruste praktijkruimtes, waaronder een professionele keuken, diverse restaurants en  een kapsalon. Gastvrijheid & Toerisme biedt meer dan alleen opleidingen. In het  onderwijsleerbedrijf maken onze studenten kennis met alle facetten van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze o.a. een hotel, meerdere restaurants, een bakkerswinkel, een kappers- en beautysalon en een evenementenbureau.

Dit ben jij

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Spaans (of studeert hiervoor)
 • Je bent een teamspeler
 • Je werkt zelfstandig
 • Je kunt goed omgaan met de doelgroep
 • Je hebt ervaring met het huidig mbo onderwijs
 • Je bent in staat om onderwijsprogramma's te ontwikkelen
 • Je bent sterk in het coachen van studenten
 • Je ben proactief en innovatief
 • Je hebt ervaring in multidisciplinair samenwerken over de vakdisciplines en teams heen

Passen wij bij jou?
Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

  Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Bij Noorderpoort staat samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

  Het betreft een tijdelijke dienstverband voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Salariëring is schaal LB (10 ) (min. €2.820 en max (€4.218,-) conform CAO MBO. Inschaling is afhankelijk van (relevante) werkervaring en opleidingsniveau.

  Gesprekken vinden plaats in week 35/36.

  Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.