Docent Doktersassistent

Bij de opleiding Doktersassistent zijn we op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur, bevoegde docent die goed in het team past. Het is een niveau 4 opleiding en de afdeling bestaat uit 7 docenten en 4 instructeurs die veel waarde hechten aan een goede samenwerking en afstemming van werkzaamheden. Het team is op zoek naar een enthousiaste, breed inzetbare en inspirerende collega die het team wil komen versterken. Die mee wil en kan denken over het verzorgen van onderwijs aan deze specifieke beroepsgerichte opleiding. Het betreft een vacature van 0,6 fte (ca. 24 klokuren per week) voor het komende schooljaar. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk, maar het liefst vanaf 1 september 2019.

Over deze baan
Als docent bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft les, maar signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing. Ook ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar. Je bent actief betrokken bij de beroepspraktijkvorming en de werkvelden. Je bent en blijft een professional.

Je gaat aan de slag met het verzorgen van theorielessen Medische Kennis in alle drie leerjaren, het keuzedeel Specifieke Doelgroepen. Daarnaast studieloopbaanbegeleiding van studenten in leerjaar 2 en inzet bij projecten, examinering en stagebegeleiding. Je geeft les aan en begeleidt studenten met uiteenlopende leerstijlen in groepen van 17-30 studenten. De leeftijd van de studenten varieert van 16 jaar tot soms 40+. Door de intensieve samenwerking met het werkveld kunnen de studenten in 2-3 jaar tijd klaar zijn als beginnend doktersassistent(e).

Jouw werkomgeving
Op onze school werken de studenten voor en met mensen. Dat betekent dat er naast het verwerven van kennis en vaardigheden, ook veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen modern en interactief onderwijs, waarbij de praktijk een belangrijk onderdeel is.  Wij bieden onderwijs in diverse richtingen zoals assisterenden in de gezondheidszorg: apothekers-, dokters- en tandartsassistent; verzorging en verpleging en sociaal-agogisch werk. Wij zien onze school als een inspirerende (leer)omgeving, waar studenten hun loopbaanwensen kunnen realiseren om succesvol deel te nemen aan de maatschappij. Alle medewerkers leveren hieraan graag een maximale bijdrage!

Dit ben jij

 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid (of studeert hiervoor)
 • Je bent een teamspeler
 • Je werkt zelfstandig
 • Je kunt goed omgaan met de doelgroep
 • Je bent enthousiast
 • Je bent teamgericht en hebt een enthousiaste werkhouding
 • Je bent analytisch sterk
 • Je bent pro-actief
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent een gedreven collega die enthousiasme voor z'n vak uitdraagt, die graag met collega's samenwerkt, meedenkt.
 • Je bent in ieder geval inzetbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Passen wij bij jou?
Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

Wij bieden
Bij Noorderpoort krijg je naast een aantrekkelijk salaris (inclusief 13e maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden  volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Om hierin te faciliteren bieden wij via de Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Deze helpen je verder bij je persoonlijke & professionele ontwikkeling van je loopbaan. Jouw succes staat voorop!

  Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van het schooljaar 2019/2020. De inschaling is conform cao MBO en op basis van werkervaring en opleidingsniveau.

  De sollicitatiegesprekken staan gepland in de laatste week van augustus (week 35).

  Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.