Medewerker Marketing & Communicatie (werkervaringsplaats Rabobank)

Ben jij enthousiast, ondernemend en gemotiveerd? Het je een studie in Marketing & Communicatie afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, hebt een goede dosis creativiteit én gevoel voor humor. Daarnaast ben je in staat om te communiceren met collega’s op verschillende niveaus en heb je een proactieve houding in het bijdragen aan gezamenlijk resultaat.

Hoe ziet jou stage eruit?

Op basis van de landelijke communicatiestrategie en het lokale communicatiejaarplan helpt de afdeling Marketing en Communicatie de business- en coöperatiedoelstellingen van verschillende afdelingen te behalen. Dagelijks wordt er op zowel operationeel als strategisch niveau gewerkt aan marketing- en communicatieprojecten die zich richten op de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast houdt men zich bezig met het organiseren van ledenacties, relatie-events, sponsoring en het Rabofonds. Vanzelfsprekend behoort de interne en externe communicatie ook tot een belangrijk aandachtsgebied van deze afdeling. De afdeling bestaat uit een gezellig en professioneel team van vijf medewerkers. Standplaats is Groningen

Wat hebben wij te bieden?

Wij zorgen er samen met jou voor dat je een periode ingaat waarin veel te ontdekken en te leren valt. En omgekeerd, de Rabobank wil graag het nodige van jou leren. Wij bieden jou een afwisselende werkervaringsplaats in een sterk veranderende werkomgeving.

Reageren

Je kunt je reactie sturen naar:

In de reactie vermeld je minimaal het volgende:

  • geboortedatum, woonplaats; 
  • bsn-nummer;
  • of je een uitkering ontvangt en zo ja, welke;
  • het nummer van de werkervaringsplaats waarop je solliciteert;
  • de reden waarom je graag op deze plek werkervaring op wilt doen;
  • de leerdoelen die je voor ogen hebt in deze periode;

Om de reacties goed uit elkaar te houden vragen wij je om in de bestandsnamen van je brief en het CV je voor- en achternaam te vermelden. Dus bijvoorbeeld: motivatiebrief Sandra van Veen, CV Sandra van Veen.

De Noorderlink werkervaringsplaatsen bieden jou als pas afgestudeerde HBO- of universitair opgeleide jongere de mogelijkheid om gedurende een periode van een half jaar ervaring op te doen binnen een functie die aansluit op jouw afstudeerrichting. Je gaat aan de slag met een takenpakket of opdracht en wordt hierbij begeleid door de betreffende organisatie. Deze werkervaringsplaats is onbetaald en uiteindelijk is het de bedoeling dat deze ervaring jou helpt bij het vinden van een reguliere, betaalde baan. Hiertoe mag je gebruik maken van het netwerk van de organisatie waar je werkt.

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie over de procedure elders op deze website.