Marketing- en Communicatie-medewerker

(voor 24 uur per week)

Maak jij straks onze digitale nieuwsbrief of schrijf je een blog over onze activiteiten? Help je mee om onze events te promoten en analyseer jij de statistieken van onze social media- campagne? Laat Guerrillamarketing jouw hart sneller kloppen? Lees dan snel verder, dan vertellen wij wat wij gaan vinden in onze nieuwe collega marketing & communicatie.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Wij vinden graag iemand die wil knallen, het verhaal van Noorderlink kan vertellen en nieuwe ideeën meebrengt om Noorderlink nog steviger te verankeren in Noord-Nederland.

Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van marketing & communicatiewerkzaamheden. Wij bedenken graag on- en offline mediacampagnes met lef, om ervoor te zorgen dat het helder is waar we naartoe willen: een aantrekkelijke Noordelijke arbeidsmarkt die regionaal, landelijk en internationaal concurrerend is, waar juist (het aangesloten zijn bij) het netwerk Noorderlink voor iedereen een arbeidsvoorwaarde is. Dankzij jouw werk zitten onze trainingen, webinars, proeverijen, masterclasses, netwerkbijeenkomsten en platformen vol, kijken steeds meer mensen naar onze (live)streams en groeit onze community van betrokken Noorderlinkers.

Jij hebt minimaal een jaar ervaring op het gebied van communicatie en marketing en weet hoe je een sterke (online) campagne op poten zet. Je bent helemaal thuis op elk social media-platform. Je kunt je verplaatsen in verschillende doelgroepen en je kunt daar makkelijk tussen schakelen, of je nou bezig bent met het op touw zetten van een flitsende Instagram-campagne of het maken van een goed design voor op onze website.

We helpen je graag op weg om je talenten verder te ontdekken en te ontwikkelen en wij leren graag van jou.

Wat ga je doen samen met je collega’s

  • Onze social media beheren, monitoren en ontwikkelen
  • Beheren en verbeteren van de websites noorderlink.nl en noorderlinkdagen.nl
  • Opstellen van digitale in- en externe nieuwsbrieven
  • Realiseren van promotiemateriaal
  • Plaatsen van vacatures op onze website
  • Communicatie rondom projecten zoals de Noorderlinkdagen
  • Coördineren van de uitnodigingen voor events (uitnodigingen voor events redigeren, schrijven, opmaken en plaatsen)
  • Schrijven en redigeren
  • Meedenken en -draaien bij online events

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Ruim veertig grote organisaties in het Noorden van Nederland werken samen in het HR-netwerk Noorderlink. Vanuit ons kantoor in Groningen (en tegenwoordig deels vanuit huis) organiseren en faciliteren we met een dynamisch team van 11 tot 20 personen de activiteiten en platformen van het netwerk van het Noorden. We organiseren en stimuleren uitwisseling van kennis en expertise van de aangesloten organisaties en focussen ons als Noorderlink op verbinding, uitwisseling en ontwikkeling om van betekenis te zijn op de Noordelijke arbeidsmarkt.
Bekijk het filmpje “Noorderlink in 1 minuut” om meer te weten of kijk op onze website.

Het verschil maken, van betekenis zijn

Wij zijn benieuwd naar wat jij voor ons, maar zeker ook wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Henniëlle Dam (dam@noorderlink.nl of 06 52 36 67 64).

Ben je enthousiast geworden en 24 uur per week beschikbaar? Laat het ons weten en stuur voor 10 januari 2022 een reactie (in welke vorm dan ook), met een link naar je LinkedIn profiel, naar Henniëlle Dam (Programmamanager): dam@noorderlink.nl