Eventondersteuner (Loopbaan-ontwikkelingsplaats)

Ben je op zoek naar een nieuwe ervaring?

Organiseer je in je huidige functie ook vaak bijeenkomsten en wil je graag ervaring opdoen in een andere organisatie? Dan is dit jouw uitgelezen kans om deel uit te maken van ons dynamische team bij Noorderlink!
Wij zijn op zoek naar iemand die graag wil leren, ons kan ondersteunen en nieuwe ideeën meebrengt. Je werkt bij ons samen met collega’s die je graag op weg helpen om je talenten verder te ontwikkelen.

Wat ga je samen met je collega’s doen?

Organiseren en ondersteunen van opleidingen, trainingen, workshops, congressen, netwerkbijeenkomsten en platformen en alles wat hierbij komt kijken. Je hebt contact met trainers, sprekers en deelnemers.

Wie ben jij?

Een teamspeler in hart en nieren, een regelaar met veel energie, een organisatiewonder met een passie voor plannen. Jij weet hoe je een belevenis neerzet en jouw creativiteit kent geen grenzen.

Wat kun jij?

Je kunt snel schakelen, overzicht houden en weet zaken met elkaar te verbinden. Je kunt goed overweg met een computer. Ook ben je in staat een goede balans tussen werk en privé te creëren en kun je je verplaatsen in onze leden en relaties.

Wat bieden wij?

Een kans om je talenten te laten bloeien in een dynamisch team van 11 tot 20 enthousiaste collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en ervaring op te doen. Bovendien werken we samen met jou aan een aantrekkelijke Noordelijke arbeidsmarkt!

Kijk op www.noorderlink.nl voor al onze activiteiten!

Meer informatie

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van max. 1 jaar. Voor deze functie moet je minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Lydia Kloppenburg, ( of 06 22 75 82 08).

Wij zijn benieuwd naar jou!

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten door voor 10 januari 2024 een mail te sturen waarin staat waarom jij dit wilt en kunt (en eventueel een link naar je LinkedIn profiel) naar Lydia Kloppenburg ().

*Voorwaarden
Op deze vacature kun je reageren als je werkervaring mag opdoen van je werkgever of je uitkeringsinstantie.
Je wordt door je werkgever uitgeleend aan Noorderlink. Je werkgever ontvangt hiervoor geen vergoeding. Jij ontvangt je reguliere salaris van je werkgever; dat regel je zelf.
Het kan ook zijn dat je een uitkering ontvangt. In dat geval heb je toestemming van de uitkerende instantie nodig.
Werknemers van Noorderlink-organisaties hebben voorrang.