Communicatie-medewerker (loopbaanontwikkelings-plaats)

(voor 1 jaar, minimaal 24 uur per week)

Op zoek naar een nieuwe ervaring?

Wil jij:

  • werken aan je eigen ontwikkeling?
  • eens meedraaien in een andere organisatie?
  • (meer of andere) ervaring opdoen als communicatiemedewerker?

Dan is een plek in ons communicatieteam misschien iets voor jou! Wij zoeken iemand die graag wil leren, ons kan ondersteunen en nieuwe ideeën meebrengt. Je werkt samen in ons kleine communicatieteam. We helpen je graag op weg om je talenten verder te ontwikkelen en wij leren graag van jou.

Door een (half) jaar bij ons aan de slag te gaan, werk je aan je eigen ontwikkeling en ben je een inspiratiebron voor anderen die zich ook willen ontwikkelen. Alles wat je communiceert, elke post op social media en elke activiteit die je publiceert, kan iemands leven veranderen. Je bezorgt mensen een glimlach, een belangrijk inzicht of een stap in hun ontwikkeling.

Waar help je aan mee?

  • Schrijven voor en redigeren van de websites noorderlink.nl en noorderlinklive.nl
  • Opstellen van digitale nieuwsbrieven
  • Onze social media beheren, monitoren en ontwikkelen
  • Coördineren van de uitnodigingen voor leeraanbod en events (uitnodigingen voor events redigeren, schrijven, opmaken en plaatsen)
  • Schrijven en redigeren van o.a. interviews
  • Meedenken en -draaien bij events
  • Vormgeven van online content en drukwerk

(Op deze vacature kun je reageren als je werkervaring mag opdoen van je werkgever of je uitkeringsinstantie. Zie voorwaarden onderaan de vacaturetekst. Werknemers van bij Noorderlink aangesloten organisaties krijgen voorrang).

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Bijna 50 grote organisaties in het Noorden van Nederland werken samen in het HR-netwerk Noorderlink. Vanuit ons kantoor aan het Stadspark in Groningen organiseren en faciliteren we met een dynamisch team van 13 tot 20 personen de activiteiten van hét netwerk van het Noorden.

We organiseren en stimuleren uitwisseling van kennis en expertise van de aangesloten organisaties. We organiseren voor de medewerkers van de aangesloten organisaties het hele jaar events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling. We focussen ons als Noorderlink op verbinding, samenwerken en ontwikkeling om van betekenis te zijn op de Noordelijke arbeidsmarkt.

Bekijk het filmpje “Noorderlink in 1 minuut” om meer te weten of kijk op onze website of socials voor alle activiteiten die we organiseren.

Het verschil maken, van betekenis zijn

Wij zijn benieuwd naar wat jij voor ons, maar zeker ook wat wij voor jou kunnen betekenen.
Laat het ons weten en stuur een reactie (in welke vorm dan ook) met een link naar je LinkedIn profiel naar Henniëlle van der Duin (vanderduin@noorderlink.nl).

Meer informatie

Het betreft een tijdelijke functie in de vorm van een loopbaanontwikkelingsplaats voor de duur van 6 maanden tot een jaar, ingangsdatum zsm. Voor deze functie moet je minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Philip van communicatie ( of 06 12 90 30 67).

Voorwaarden

Voor dit project word je door je werkgever uitgeleend aan Noorderlink. Je werkgever ontvangt hiervoor geen vergoeding. Jij ontvangt je reguliere salaris van je werkgever; dat regel je zelf. Het kan ook zijn dat je een uitkering ontvangt. In dat geval heb je toestemming van de uitkerende instantie nodig.