Communicatie-medewerker

(voor 1 jaar, minimaal 24 uur per week)

Op zoek naar een nieuwe ervaring?

Wil jij:

 • werken aan je eigen ontwikkeling?
 • eens meedraaien in een andere organisatie?
 • (meer of andere) ervaring opdoen als communicatiemedewerker?

Dan is een plek in ons communicatieteam misschien iets voor jou! Wij zoeken iemand die graag wil leren, ons kan ondersteunen en nieuwe ideeën meebrengt. Je werkt samen met twee communicatie collega’s.. We helpen je graag op weg om je talenten verder te ontwikkelen en wij leren graag van jou.

Door een jaar bij ons aan de slag te gaan, werk je aan je eigen ontwikkeling en ben je een inspiratiebron voor anderen die zich ook willen ontwikkelen. Alles wat je communiceert, elke vacature die je plaatst en elke activiteit die je publiceert, kan iemands leven veranderen. Je bezorgt mensen een glimlach, een belangrijk inzicht of een stap in hun ontwikkeling.

Waar help je aan mee?

 • Beheren van de websites noorderlink.nl en noorderlinkdagen.nl
 • Opstellen van digitale nieuwsbrieven
 • Onze social media beheren, monitoren en ontwikkelen
 • Plaatsen van vacatures op onze website
 • Communicatie rondom projecten
 • Coördineren van de uitnodigingen voor events (uitnodigingen voor events redigeren, schrijven, opmaken en plaatsen)
 • Realiseren van promotiemateriaal
 • Schrijven en redigeren
 • Meedenken en -draaien bij (online) events

(Op deze vacature kun je reageren als je werkervaring mag opdoen van je werkgever of je uitkeringsinstantie. Zie voorwaarden onderaan vacaturetekst. Werknemers van bij Noorderlink aangesloten organisaties krijgen voorrang).

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Ruim veertig grote organisaties in het Noorden van Nederland werken samen in het HR-netwerk Noorderlink. Vanuit ons kantoor aan het Stadspark in Groningen organiseren en faciliteren we met een dynamisch team van 11 tot 20 personen de activiteiten van hét netwerk van het Noorden.

We organiseren en stimuleren uitwisseling van kennis en expertise van de aangesloten organisaties. We organiseren voor de medewerkers van de aangesloten organisaties het hele jaar events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling. Veel van deze events zijn gratis toegankelijk. We focussen ons als Noorderlink op verbinding, samenwerken en ontwikkeling om van betekenis te zijn op de Noordelijke arbeidsmarkt.
Bekijk het filmpje “Noorderlink in 1 minuut” om meer te weten of kijk op onze website of socials voor alle activiteiten die we organiseren.

Het verschil maken, van betekenis zijn

Wij zijn benieuwd naar wat jij voor ons, maar zeker ook wat wij voor jou kunnen betekenen.
Laat het ons weten en stuur voor 20 december een reactie (in welke vorm dan ook) met een link naar je LinkedIn profiel naar Henniëlle Dam  - .

Meer informatie

Het betreft een tijdelijke functie in de vorm van een werkervarings-/uitwisselingsplek* voor de duur van 1 jaar, ingangsdatum zsm. Voor deze functie moet je minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Philip van communicatie (communicatie@noorderlink.nl of 06 12 90 30 67).

Voorwaarden

Voor dit project word je door je werkgever uitgeleend aan Noorderlink. Je werkgever ontvangt hiervoor geen vergoeding. Jij ontvangt je reguliere salaris van je werkgever; dat regel je zelf. Het kan ook zijn dat je een uitkering ontvangt. In dat geval heb je toestemming van de uitkerende instantie nodig.