Global HR-manager

The Royal NNZ Group bv is een dynamisch multinationaal familiebedrijf dat al ruim 100 jaar verpakkingen levert aan klanten in de AGF- en industriële sector. Wereldwijd is NNZ uitgegroeid tot een organisatie met ruim 250 medewerkers verdeeld over 24 vestigingen in 18 landen. In Groningen werken wij met een team van 3 collega’s aan uiteenlopende HR vraagstukken.

Voor ’the Royal NNZ Group bv’ zijn we op zoek naar een bevlogen en ervaren Global HR Manager.

Je plek in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van de NNZ Group en legt direct verantwoording af aan de directie.

Jouw belangrijkste taken

Naast de bekend veronderstelde verantwoordelijkheden van een internationaal opererende HR manager krijg je de inspirerende opdracht om de HR-organisatie binnen de Group verder uit te bouwen tot een samenhangend professioneel team, dat het hoger management helpt bij het richten en uitvoeren van het HR-beleid. Dit beleid kent een aantal centrale thema’s met duurzaamheid, talentmanagement, opleiding en ontwikkeling, succession planning als meest belangrijkste speerpunten. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het uitrollen van diverse projecten, zoals het opzetten en coördineren van een internationaal medewerkerstevredenheidsonderzoek. Als klankbord voor de directie en het hoger management draag je bij aan de ontwikkeling van de Group en help je NNZ succesvol een nieuw tijdperk in te gaan.

Wat vragen wij?

Ruime ervaring als HR-manager op het gebied van beleid, leiding geven en management, alsmede met het opzetten, coördineren en uitvoeren van projecten. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en over onderscheidende conceptuele kwaliteiten om complexe vraagstukken te analyseren en terug te brengen tot praktische hanteerbare onderwerpen. Je bent in staat je team te inspireren, te motiveren en te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. Je hebt een duidelijke visie op leiderschap, samenwerking en op HR, die de directie en managers helpt hun dagelijkse activiteiten op een effectieve manier uit te voeren. Als proactieve professional en ondernemer help je mee aan de verdere ontwikkeling van de NNZ-landen en met jouw organisatiesensitiviteit ben je in staat balans te vinden tussen de verschillen in culturen en behoeften. Je bent bereid om regelmatig te reizen. De functie vereist een combinatie van tactische vaardigheden, cultureel bewustzijn, flexibiliteit en strategisch inzicht. Het is een internationaal georiënteerde functie, wat betekent dat je de bereidheid moet hebben om zowel nationaal als internationaal te reizen.
Voor zowel informatie over de functie als de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Jan-Willem Venema +31 6 537 61904.

Wat bieden wij?

Een ambitieus en gezond familiebedrijf:

 • Korte communicatielijnen
 • Informele sfeer
 • Samenwerking als belangrijkste pijler voor succes

Een internationale werkomgeving waar:

 • Groei en professionalisering centraal staan
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is gewaarborgd

Zeer goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een 13e maand
 • Vakantiegeld
 • Lease auto
 • Winstdelingsuitkering
 • 28 vakantiedagen
 • Bij een fulltime aanstelling 13 aanvullende ADV dagen

Hoe te solliciteren?

Is je interesse gewekt? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en ervaring. Naast of in plaats van de traditionele sollicitatiebrief, bieden we je ook de mogelijkheid om een videoboodschap op te nemen en in te sturen via onze website: - https://www.nnz.nl/vacatures/global-hr-manager-100/

Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 14 oktober. Binnen 2 weken na deze datum zullen we reageren.

Solliciteren