Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA)

Ben jij iemand die graag samen met collega’s de zorg rond patiënten zo goed mogelijk uitvoert? En vind je het fijn om samen te werken in een professioneel team waar korte lijnen en persoonlijke benadering belangrijk zijn? Wij hebben 2 plekken vrij voor een parttime

Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA)

 • 24 uur (heb je hierin een andere wens, dan staan wij daarvoor open)
 • MBO niveau
 • Jaarcontract met zicht op een vast dienstverband

Oogarts Nicole Sillivis Smit over de Poli:

“We hebben een prachtige kliniek met moderne apparatuur, waardoor er een breed scala aan diagnostiek mogelijk is. Onze TOA werkt heel zelfstandig en zien we echt als de rechterhand van de oogarts. Hij of zij draait zelf spreekuren en mag zelfstandig bepaalde behandelingen uitvoeren en de behandelstrategie bepalen. Binnen ons team heerst een hele fijne, gezellige sfeer. We helpen elkaar waar nodig en de drempel is laag om elkaar op te zoeken. Respect en gelijkwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast organiseren we een jaarlijkse teamactiviteit”.

Over Nij Smellinghe

Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks circa 1.600 collega’s zich in met persoonlijke aandacht voor kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid. Nij Smellinghe mag vanaf 2022 het keurmerk “World-class workplace” dragen. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Met dank aan al onze collega’s die ervoor zorgen dat ons ziekenhuis Nij Smellinghe zo’n geweldige plek is om te werken.

Jouw werkplek

Oogheelkunde is een drukke poli met veel bezoekers en een hoge doorloopsnelheid. Het enthousiaste team bestaat uit 3 oogartsen, 1 physician assistant i.o., 1 optometrist, 2 optometristen i.o, 3 orthoptisten, 9 TOA’s, 1 TOA i.o, een verpleegkundig polikliniek medewerker en 7 spreekuur assistentes. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Je geeft technisch oogheelkundige spreekuurondersteuning aan de oogarts door middel van diagnostisch onderzoek.
Je bent verder medeverantwoordelijk voor een goede organisatie op de polikliniek. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team en de polikliniek.

Jouw profiel

 • Je ben gediplomeerd TOA
 • Werkervaring op een polikliniek Oogheelkunde is een pré
 • Je bent stressbestendig, flexibel en je weet van aanpakken
 • Je bent klantgericht met een sterk empathisch vermogen en je kunt grenzen stellen
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler

Salaris en arbeidsvoorwaarden

 • Salaris op het niveau van FWG 45 (max. € 3642,- op fulltime basis)
 • CAO Ziekenhuizen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, elk 8,33%
 • Aandacht voor je werk-privé balans

Meer weten?

Bel gerust met Teammanager Andrea Dees, tel.nr. 06-51625099. Andrea is bereikbaar van maandag tot en met donderdag. Wil je een keer sfeer proeven, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden!

Een goed gevoel?

Ben je enthousiast? En wil je solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton op onze website.

Omdat veiligheid en vertrouwen belangrijk zijn in ons ziekenhuis, vragen we alle nieuwe collega’s om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Dit is een voorwaarde voor aanname.

Solliciteren