Senior docent Concepting & Design Marketing

Wil jij, net als de 2000 andere collega’s binnen NHL Stenden, ook grenzen verleggen? Én herken je je in onderstaand profiel? Dán zijn we benieuwd naar je sollicitatie.  

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de opleiding Leisure & Events Management per 24 augustus 2020 een   

(Senior) Docent Concepting & Design, Marketing 

0.8-1.0 fte  

Wie zoeken we  

We zoeken een nieuwsgierige collega met een open houding en een lerende mindset die in staat is om op een pro actieve manier waarde toe te creëren voor studenten en ons team  

Waar ga je aan de slag  

De opleiding Leisure & Events Management. Typische kenmerken van onze opleiding zijn; waarde gedreven, creatief, internationaal, eindgebruiker centraal, en beleving. Het creëren van innovatieve en waardevolle oplossingen die een bijdrage leveren aan de persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke context binnen Leisure staat centraal. Onze opleiding maakt deel uit van de Academie voor Leisure en Tourism.   

Kern van de functie (Senior) Docent is het coördineren, ontwikkelen en uitvoeren van onderwijs gekoppeld aan en in samenwerking met het werkveld. Je bent mede verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van onderwijsprogramma’s. Je weet kennisinnovatie, praktijk(ervaring) en onderzoek met elkaar te verbinden. Daarnaast begeleid je studenten tijdens DBE (Design Based Education)  sessies in het ontwikkelen van professionele producten en coach je studenten in het creëren van hun eigen leerpad.  

Als teamlid draag je bij aan het ontwerp en de invulling van het resultaatverantwoordelijke team en de ambities van de hogeschool. Je begeleidt daarbij de collega’s op het gebied van coachen en beoordelen van beroepsproducten.   

Aangezien je werkzaam bent in een internationale setting is het van belang dat je onderwijs kunt ontwikkelen en uitvoeren in de Engelse taal.  

Profielschets  

Wij zoeken een (senior)docent die:  

  • Mastergeschoold is binnen disciplines gericht op sociale wetenschappen, marketing of design. 

  • Passie heeft voor en relevante werkervaring heeft op het gebied van concepting, design, marketing. 

  • Vanuit het hart de studenten wil coachen en begeleiden in het ontdekken van hun passie en ambitie en beschikt over de basiskwalificatie, didactische bekwaamheid (of bereid te halen) 

  • Verstand heeft van technologische trends en ontwikkelingen en digitaal vaardig is. 

  • Zelfsturend en resultaatgericht is, en de student centraal stelt. 

  • Aantoonbare eigenschappen heeft om coachend en inspirerend samen te werken. 

  • De uitgangspunten en de visie van NHL Stenden onderschrijft. 

  • Een verbindende factor is en de koppeling weet te maken met het werkveld en met andere gerelateerde opleidingen.  

NHL Stenden biedt 

Een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je werkt in een innovatief en sociaal team en we bieden je mogelijkheden om flexibel te werken. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, schaal 11 CAO HBO (maximaal € 5.026,85) of schaal 12 CAO HBO (maximaal € 5.717,25 bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.  

De hoofdstandplaats is Leeuwarden maar daarnaast ben je bereid om in Emmen te werken.   

NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt!  

Procedure  

Je kunt reageren tot 14 juli 2020. Gesprekken vinden online plaats op 16 juli 2020 (9.30-11.30 uur). 

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet waarbij opgemerkt dient te worden dat bij  geschiktheid interne kandidaten de voorkeur hebben voor benoeming. 

Reageren   

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie via de sollicitatieknop t.a.v. Sandra Hoekstra, Teamleider, onder vermelding van vacaturenummer 2479 ALT.  

Vragen 

Voor nadere informatie over de inhoud of het profiel van de functie kun je contact opnemen met Sandra Hoekstra tel 06- 20 26 27 59. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.