Projectleider Real Estate

De dienst Facility Management van NHL Stenden Hogeschool heeft een vacature voor de functie van:

Projectleider Real Estate (wtb)

(0,8 - 1,0 fte)

Locatie Leeuwarden

 

 Plaats in de organisatie

Team Real Estate maakt onderdeel uit van de dienst Facility Management. Deze dienst houdt zich naast de zorg voor het vastgoed bezig met campusontwikkeling, ruimtemanagement en de facilitaire services op onze locaties (schoonmaak, koffie, storingen, etc.) Samen staan we voor onze missie: “Every day we facilitate creative thinking by connecting and inspiring people”. Vanuit een duurzaam perspectief bieden we een inspirerende, functionele en gastvrije leer- en werkomgeving aan studenten, medewerkers en bezoekers.

 Als je bij ons in dienst komt, ga je deel uitmaken van het resultaat verantwoordelijke team Real Estate. Ons team is verantwoordelijk voor ruim 133.000 m2 vastgoed, verdeeld over 7 locaties in Noord Nederland. We werken samen aan de planvorming en uitvoeringsbegeleiding van diverse bouwkundige en installatietechnische projecten ten aanzien van onze gebouwen. Onze klimaatinstallaties vormen hierin een belangrijke kwalitatieve spil. Middels deze vacature willen we dan ook een  impuls geven aan een aangename en gezonde omgeving voor onze collega’s en studenten.  

 Je werkt primair vanuit de locatie Leeuwarden, maar zult geregeld aanwezig zijn op 1 van onze andere vestigingen in Noord Nederland.

 Wie ben je

Team Real Estate heeft een open manier van communiceren en is niet bang om van elkaars fouten te leren. Het teambelang staat hierbij te allen tijde boven het individuele belang. In dit team zul je met open armen worden ontvangen, mits je aan het volgende profiel voldoet:

 • Je beschikt over een HBO diploma van een relevante (installatietechnische) opleiding, bij voorkeur op het gebied van werktuigbouwkunde. Belangrijk is dat je kunt aantonen dat je bekend bent met grondbeginselen van asset- en onderhoudsmanagement.
 • Je hebt ca. 3 à 4 jaar recente werkervaring in het begeleiden van bouw- en /of installatietechnische (onderhouds)projecten.
 • NHL Stenden is een inclusieve school, als je maar een goed gevoel voor humor, een pragmatische instelling en open manier van communiceren meebrengt.
 • Gezien je ervaring zul je de nodige kennis van relevante wet- en regelgeving, subsidies en vergunningen meebrengen. Kun je ons daar meer over vertellen?
 • Een passie voor duurzame ontwikkelingen en innovaties is wat we zoeken. Daarbij is het fijn als je initiatief toont, maar wel met je beide benen op de grond blijft staan.   
 • Onze projectleiders werken projectmatig en krijgen veel vrijheid. Iedere projectleider heeft een sparringspartner en fouten maken mag. Als jij initiatief durft te tonen, zelfstandig en projectmatig kunt samenwerken, dan ben je bij ons op de goede plek.
 • Onze organisatie kan politiek complex zijn en heeft veel verschillende klantgroepen. Dat vergt enige organisatiesensitiviteit en een tactische manier van doelgerichtheid. Het is dus belangrijk dat je op een klantvriendelijke manier onze bedrijfsbelangen af kunt wegen.
 • Daar onze werkzaamheden zich uitspreiden over verschillende locaties in Noord Nederland, zul je eigen vervoer moeten hebben en in het bezit moeten zijn van  rijbewijs B.

 Wat ga je doen

 • Primair zul je je bezig gaan houden met de voorbereiding en begeleiding van diverse vastgoed gerelateerde projecten met een technische achtergrond. De focus ligt hierbij op onderhoud & verduurzaming, echter zullen ook kleine verbouwingsprojecten onderdeel uit kunnen gaan maken van jouw projectenscope. Het managen van klantverwachtingen is hierbij een belangrijk onderdeel, evenals het up to date houden van het gebouwdossier na mutaties.  
 • Daarnaast genereer, beheer en analyseer je data die beschikbaar komt vanuit onze Smart Building systemen, zodanig we gerichte input hebben voor het integraal onderhouden en verduurzamen  van ons vastgoed en het optimaliseren van onze dienstverlening.
 • We zijn een klein, all-round team, dat steeds meer vanuit een regierol opereert. Contractmanagement speelt daarbij een steeds grotere rol. Een deel van jouw werkzaamheden zal dan ook bestaan uit het ondersteunen van de contractmanagers bij diverse werkzaamheden tijdens zowel de totstandkoming (aanbesteding) als de uitvoering van een (raam)contract. Daartoe behoort ook het managen van derdelijns storingen in samenwerking met de Technische Dienst en onze externe partners.  
 • Je bewaakt de risico’s op het gebied van veiligheid en gezondheid ten aanzien van onze gebouwen vanuit actuele wet- en regelgeving. Belangrijk, daar we dagelijks ruim 20.000 gebouwgebruikers in onze gebouwen mogen ontvangen. Aanbevelingen zet je om naar operationele instructies die je borgt in systemen, processen en protocollen.
 • Om vanuit een solide basis te kunnen werken, lever je samen met je collega’s een bijdrage aan het opstellen van onze meerjaren begrotingen, calculaties, programma’s van eisen, contracten en (project)planningen. Het mede ontwikkelen en verbeteren van onze (interactieve) standaarden maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.
 • We zijn een hogeschool en vinden het belangrijk om ‘the next generation’ te blijven inspireren. Vandaar dat het volgen van trends en innovaties in jouw vakgebied (o.a. via onze externe partners) onderdeel uitmaakt van jouw functie. Daarbij doe je voorstellen hoe deze praktisch en financieel te implementeren zijn, waarbij verwacht wordt dat je hierin zelfstandig bedrijfsmatig slimme afwegingen kunt maken.                                    
 • Bij het uitvoeren van je werkzaamheden betrek en begeleid je waar mogelijk studenten. Niet alleen leuk en leerzaam voor hen, maar ook zeker voor jezelf! Op deze manier houden we verbinding met het primaire proces van de Hogeschool en onze nummer 1 klant.

 Graag lezen we in je motivatiebrief hoe je deze talenten, ervaringen en competenties in je dagelijks werken tot uiting laat komen.

 Aanstellingsvoorwaarden

 • Je bent van harte welkom vanaf 10 januari 2022.
 • Je zult ingeschaald worden in salarisschaal 10, met een salarisindicatie van maximaal € 4.307,66 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Aanstelling is in eerste instantie tijdelijk voor de duur van 1 jaar (D4 conform CAO HBO). Bij een goed functioneren hebben we de intentie om dit tijdelijke dienstverband na een jaar om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • NHL Stenden Hogeschool kent een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, betaald ouderschapsverlof en zeer ruime verloffaciliteiten, volgend aan de CAO HBO.

 Over NHL Stenden  Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt

 Procedure

Medewerkers in dienst van NHL Stenden worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid verdienen zij uiteraard de voorkeur boven externe medewerkers.

Heb je vragen, stuur dan een bericht naar teamleider Real Estate, Jorien Feldmann.

E-mail: jorien.feldmann@nhlstenden.com.

We kijken met plezier uit naar je brief. Deze kun je, voorzien van CV, versturen door op de sollicitatieknop de klikken onder vermelding van vacaturenummer 2765 FLWO.
Je kunt reageren tot en met donderdag 9 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.