Projectleider praktijkleren HBO Verpleegkunde

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld?

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de Academie Gezondheidszorg een:

Projectleider praktijkleren HBO Verpleegkunde

0,4 – 0,6 fte

Wie zoeken we

Ben jij diegene die affiniteit met klantgericht én projectmatig werken heeft in de zorg, dan zoeken wij jou. Jij bent diegene die toekomstgericht denkt en werkt en verbinding maakt tussen onderwijs en praktijk. We zoeken een enthousiaste innovatieve collega met kennis en expertise op het gebied van verpleegkunde, zorginnovatie én met affiniteit voor het hoger verpleegkundig onderwijs. Tevens zoeken we een hands on projectwerker die met voorkeur een breed netwerk heeft binnen de verpleegkundige praktijk.

Waar ga je aan de slag

De Academie Gezondheidszorg bestaat uit de bacheloropleidingen Vaktherapie en Verpleegkunde en de Master Health Innovation, een onderzoeksgroep Zorg en Welzijn en een Kenniscentrum Zorg en Welzijn – IAG en heeft ongeveer 1500 studenten.

De opleiding Verpleegkunde leidt op tot verpleegkundige op basis van het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020. Naast de reguliere voltijdsopleiding wordt de opleiding ook flexibel in deeltijd aangeboden. De opleiding is ingericht in drie teams, onderbouw, bovenbouw en deeltijd (Flex). Elk team is verantwoordelijk voor een deel van het curriculum en bewaakt in afstemming met de andere teams de doorgaande leerlijnen. De teams ontwikkelen zich als resultaatverantwoordelijke teams, waarin gewerkt wordt met eigenaarschap.

Flexibel onderwijs biedt gepersonaliseerd onderwijs en daardoor flexibiliteit in de leerroutes van studenten.

Wat ga je doen

Als projectleider ga je op projectbasis (looptijd 1 jaar) aan de slag met de vormgeving van duurzaam praktijkleren binnen de opleiding HBO verpleegkunde. Vanwege een grote toename van het aantal studenten verpleegkunde, en de uitdagingen die dat met zich mee brengt voor de opleiding en het werkveld, zijn we op zoek naar een projectleider die op innovatieve en creatieve wijze, in samenwerking met onze praktijkpartners, oplossingsrichtingen gaat bedenken voor de borging van de kwaliteit van het praktijkleren waarbij er oog is voor de bignorm van 2300 uur. Je oriënteert en onderzoekt alle innovatieve mogelijkheden zowel binnen als buiten onze Hogeschool, alsmede binnen en buiten Nederland. Je draagt zorg voor de uitvoering van dit project en je levert concrete resultaten op.

Profielschets

Wij zoeken een projectleider die:

  • Bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond heeft en beschikt over een visie op het beroep van verpleegkundige.
  • Ondernemend, samenwerkingsgericht en verbindend is en verantwoordelijkheid neemt voor te behalen resultaten.
  • Zich thuis voelt in een professionele werk- en leeromgeving en beschikt over een goed ontwikkeld reflectievermogen.
  • De uitgangspunten en de visie van NHL Stenden onderschrijft, zich verbindt aan de doelen en werkwijze van NHL Stenden en daarvan een ambassadeur wil zijn.
  • Aantoonbare kennis en affiniteit heeft met technologie, innovatie en onderzoek.
  • Projectmatig kan werken.

Wij bieden je

  • Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Prima faciliteiten en goede collegiale verhoudingen in een omgeving waar hard werken niet wordt geschuwd en waar ook ruimte is voor reflectie, humor en ontspanning.
  • Een salaris - afhankelijk van jouw relevante ervaring maximaal € 5026,85 (schaal 11 cao-hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar. Eventuele verlenging (bijvoorbeeld voor implementatie)behoort tot de mogelijkheden.

Over NHL Stenden Hogeschool

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt!

Reageren

Ben jij de enthousiaste en inspirerende projectleider die wij zoeken?

Stuur je motivatie en CV via de sollicitatieknop t.a.v. Herman Gaarman (teamleider HBO-V Bovenbouw) onder vermelding van vacaturenummer 2674 AGZ.

Procedure

Je kunt reageren tot 10 juni 2021. De vacature wordt zowel intern als extern geliktijdig uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Herman Gaarman, teamleider HBO-V Bovenbouw 06 51004721

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.