(meewerkend) Coördinator Technische Dienst

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben jij de dienstverlenende collega die voor een optimale invulling van onze technische dienst gaat?

Wie zoeken we
Wij zijn op zoek naar een service- en oplossingsgerichte collega die zich vanuit onze facilitaire dienst zich graag inzet graag om studenten en medewerkers verder optimaal te kunnen ondersteunen.

Waar ga je aan de slag
Facility Management is binnen de hogeschool een zelfstandig opererend organisatieonderdeel. Het doel van deze afdeling is zorg te dragen voor een optimale ondersteuning van het onderwijsproces door middel van excellente faciliteiten en dienstverlening. Samen staan we voor onze missie: "Every day we facilitate creative thinking by connecting and inspiring people". Vanuit een duurzaam perspectief bieden we een inspirerende, functionele en gastvrije leer- en werkomgeving aan studenten, medewerkers en bezoekers.

Als Coördinator van de Technische Dienst (TD) werk je samen met de directe collega's van de TD, maar ook met de overige collega's binnen het team Facilitaire Services. Je standplaats zal campuslocatie Leeuwarden zijn, echter wordt ook van je verwacht dat je regelmatig op de andere locaties aanwezig zult zijn.

Wat ga je doen
Primair zul je je bezig gaan houden met de coördinatie van de dagelijkse ongoing werkzaamheden voor het operationeel technisch onderhoud door de Technische Dienst (TD). Daarnaast ben je namens de TD de linking pin voor de collega's van onze afdeling Real Estate voor projecten en planmatig onderhoud, als ook de afstemming met onze externe partners. Vanuit deze coördinerende rol borg je een uniforme werkwijze tussen de technische (interne & externe) collega's op al onze vestigingen, waarbij je een actieve, sturende rol hebt. Daarbij breng je focus aan in de werkzaamheden en stuur je naast kwaliteit op efficiency en financiele kaders. Het managen van klantverwachtingen is hierbij een belangrijk onderdeel, evenals het up to date laten houden van het gebouwdossier en tekeningen na mutaties. En niet onbelangrijk: je staat zelf ook met je 'poten in de klei'. Met andere woorden: je bent zelf actief in het oplossen van (ver)storingen, waarbij het aanbrengen van prioriteiten een belangrijke en onmisbare competentie is evenals het maken van de afweging: wat kunnen we zelf en wat laten we extern doen? Periodiek draai je mee in de storingsdiensten (7 dagen x 24 uur).

Profielschets:
  • Je beschikt over een MBO+ diploma/AD van een relevante technische opleiding, bij voorkeur op het gebied van wertuigbouwkundige- of electrotechnische gebouwinstallaties.
  • Je hebt minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • We zoeken een georganiseerd iemand die zelfstandig kan functioneren, initiatief neemt en op een professionele en gastvrije manier communiceert.
  • Gezien je ervaring zul je de nodige kennis van relevante wet- en regelgeving meebrengen.
  • Bij al het onderhoud wat we uitvoeren, kijken we naar slimmere, duurzamere en goedkopere oplossingen. Ook is het belangrijk dat je prioriteiten aan kunt brengen in je werk, niet alles kan en hoeft immers meteen opgelost te worden.
  • Onze organisatie kan politiek complex zijn en heeft veel verschillende klantgroepen. Dat vergt enige organisatiesensitiviteit en een tactische manier van doelgerichtheid. Het is dus belangrijk dat je op een klantvriendelijke manier onze bedrijfsbelangen kunt afwegen en kunt uitleggen.
  • De standplaats van je werkzaamheden zal Leeuwarden zijn, echter hebben de werkzaamheden betrekking op alle locaties (verspreid over Groningen, Friesland en Drenthe). Hiervoor dien je dus wel in het bezit te zijn van rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Je bent bereid om periodiek storingsdiensten (7x 24 uur aaneengesloten) te draaien.

Wij bieden je
Afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van maximaal € 4.582,91 bruto per maand (Schaal 9 van de HBO CAO als Medewerker project- en procesondersteuning C) bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering, 8.3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijke verloffaciliteiten. Daarnaast ontvang je een toelage voor storingsdiensten.

De kracht van NHL Stenden
Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een 'global netwerk approach'. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Reageren
Ben jij die enthousiaste en technische collega die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV (in één document) via de sollicitatieknop t.a.v. Tineke Martens, Teamleider Facilitaire Services, onder vermelding van vacaturenummer 3278 FLWO

Procedure
Je kunt tot en met zondag 25 februari reageren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 5 maart.

De vacature is zowel intern als extern geplaatst, waarbij interne medewerkers de voorkeur zullen hebben bij gelijke geschiktheid.

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je mailen of bellen met Tineke Martens, Teamleider Facilitaire Services Campuslocatie Leeuwarden, telefoon 06 13105071.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature