Medewerker Video en Media Producties

NHL Stenden Hogeschool zoekt per direct voor het team Media Services & Productions, voor de locaties Emmen en Leeuwarden, een

Medewerker Video en Media Producties

1,0 van de normbetrekking

Wie zoeken we

We zoeken een enthousiaste collega met affiniteit en ervaring met het maken van video- en audiocontent in het hoger onderwijs. Die zowel zelfstandig als binnen een team kan functioneren, stressbestendig en klantvriendelijk is.

Waar ga je aan de slag

Je gaat aan de slag binnen de dienst DLWO van onze hogeschool. De hogeschool heeft een fysieke- en digitale leer- en werkomgeving. Een omgeving die het mogelijk maakt om, ook zonder te hoeven reizen, elkaar te ontmoeten en samen te werken en die het onderwijs, onderzoek en valorisatie ondersteunt en versterkt. Het ondersteunt nieuwe leervormen, waardoor het leren tijd- en plaats onafhankelijk kan plaatsvinden.  De digitale leer- en werkomgeving staat voor alle digitale diensten van de nieuwe hogeschool.

In de dienst DLWO zijn alle processen gericht op het in stand houden, gebruik en doorontwikkeling van de ICT-infrastructuur alsmede het effectief leren gebruiken van de digitale middelen. Gelet op onze ambities op dit vlak en het toenemende belang van ICT, worden deze processen in een dienst georganiseerd.  Binnen de DLWO zijn er verschillende teams. Binnen het team Media Services & Productions (MS&P) is een vacature ontstaan.

Het team MS&P houdt zich bezig met de ondersteuning van een breed scala aan audiovisuele producties, zoals het maken van kennisclips en het maken van weblectures, is verantwoordelijk voor de hoogwaardige kwaliteit van de geplaatste weblectures en kennisclips op ons platform. Ook is MS&P verantwoordelijk voor de uitleen van AV-middelen en het adviseren over het gebruik ervan.

We beschikken over een ruim aanbod aan faciliteiten voor het maken van videocontent ten behoeve van het onderwijs. Een belangrijk onderdeel zijn de studio's waar kennisclips opgenomen worden. Deze studio's bevinden zich in Leeuwarden en Emmen. Voor studio in Emmen zijn wij op zoek naar een collega die docenten kan helpen bij het maken van de opnames en kan begeleiden tijdens opnames. Daarnaast maak je ondersteunend grafisch materiaal en bewerk je de opnames achteraf.  Je zult minimaal twee dagen per week op locatie Emmen werkzaam zijn. De overige dagen kom je locatie Leeuwarden versterken. Het betreft een klein team, naast een teamleider bestaat het team uit 3 medewerkers Video en Media Producties en 2 medewerkers bij onze AV-uitleen.

De functie:

 • Maken, ondersteunen en editen van AV-producties zoals kennisclips, screencasts, podcasts en animaties.
 • Adviseren en ondersteunen van docenten bij AV-producties voor het maken van Online lesmateriaal.
 • Geven van instructies en/of workshops zoals: spreken voor de camera.
 • Onderhouden van de apparatuur en het oplossen van storingen, dit betreft zowel de opnameapparatuur, als het licht en geluid.
 • Verantwoordelijk voor het gebruik en de staat van de studio in Emmen.

Functie-eisen:

 • Een afgeronde mbo 4 -opleiding, bij voorkeur op audiovisueel gebied.
 • Je hebt affiniteit met onderwijs.
 • Aantoonbare ervaring in het opnemen en bewerken van video's.
 • Je bent in staat om technische problemen te identificeren en op te lossen (geluid, belichting en video apparatuur).
 • Ervaring met onderwijstools als P2Go, MS Teams.
 • Ervaring met editing software zoals Adobe Premiere Pro.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 • Flexibele inzetbaarheid, zowel in taken en in het werken op verschillende locaties.
 • Je bent in staat om docenten te begeleiden in het proces van het maken van een video.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Stressbestendigheid, een resultaat- en servicegerichte instelling en je neemt initiatief.
 • In bezit van rijbewijs B.

NHL Stenden biedt

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal €3,077,54  (schaal 7 CAO HBO) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. NHLStenden kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Deze vacature is zowel in- als extern uitgezet waarbij interne kandidaten voorrang krijgen. Je kunt reageren tot en met 16 maart 2021.

Reageren

Nadere informatie kan worden verkregen bij Bouke van Wijk, Teamleider Media Services & Productions,
telnr. 06-48217237.
Belangstelleden kunnen reageren via de sollicitatieknop t.a.v. Bouke van Wijk onder vermelding in het onderwerp van vacaturenummer 2580 DLWO.
Brief en CV uitsluitend in een Word bestand bijvoegen.

Wil jij, net als de 2000 andere collega's binnen NHL Stenden, ook grenzen verleggen? Én herken je je in het profiel? Dán zijn we benieuwd naar je sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.