Medewerker Technische Onderwijsondersteuning

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld? 

Waar ga je aan de slag 

Informatica is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Onze studenten gaan hierin een belangrijke rol vervullen. Niet alleen de inhoudelijke kennis, maar ook de professionele vaardigheden en de houding van studenten zijn belangrijk om dit op een verantwoorde en effectieve manier te doen. Onze studenten zijn zich bewust van hun rol en de omgeving waarin ze acteren. Ze zijn kritisch, maar altijd wendbaar en oplossingsgericht. 

De Informatica opleidingen zijn gesitueerd in Emmen. We bieden een brede opleiding aan met verschillende uitstroomrichtingen. Een van de speerpunten is IT-Security, op dat gebied verzorgen we onderwijs en doen we toegepast onderzoek waarvan de studenten en de omgeving kunnen profiteren. We werken samen met andere opleidingen in Emmen en Leeuwarden om ook andere opleidingen zoals Associate Degrees te verzorgen, bijvoorbeeld op het gebied van Industriële Automatisering en Robotica. 

We staan bij NHL Stenden bekend om de persoonlijke benadering van onze studenten. We vinden het belangrijk om onze studenten de ruimte te geven om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. We begeleiden ze daar zo goed mogelijk bijOnderwijsondersteuning speelt hierin een cruciale rol. 

Wie zoeken we 

Je hebt meestal aan een half woord genoeg. Je ziet het werk en doordat je vooruit kijkt, weet je precies wanneer er wat nodig is voor een optimale ondersteuning van het onderwijsStudenten zoeken je graag op om samen met jou te bepalen wat er nodig is om hun leerdoelen te behalen. Of het nu gaat om toegang tot ons eigen netwerk of het aansturen van onze robot, met jouw praktische kennis los je de meeste problemen snel op. Je vervult een spilfunctie die voor een soepele uitvoering van het onderwijs zorgt. Je bent toegankelijk, zeer zelfstandig, servicegericht en je denkt graag na over mogelijke verbeteringen. Je staat altijd klaar om studenten en docenten te ondersteunen. Je hebt brede technische kennis en vaardigheden op het gebied van (technische) informatica. Je redt je in het Engels en/of bent bereid om je daarin verder te ontwikkelen. Een router kent geen geheimen voor je, maar ook een windows laptop help je snel weer aan de praat. En als je het zelf niet weet, dan weet je de mensen te vinden die het wel weten.  

Wat ga je doen 

Jverzorgt de technische onderwijsondersteuning en hebt veelvuldig contact met studenten. Je beantwoordt vragendoet voor, denkt mee en daagt uit. Met docenten en teamleiders bespreek je de planning en organisatie van de onderwijsondersteuning. Je raakt nauw betrokken bij de studentenprojecten binnen onze onderwijsateliers. De ene dag geef je een workshop die je samen met een docent hebt voorbereid; de volgende dag verzorg je de technische voorbereiding van de toets Embedded SystemsJe organiseert het voorraadbeheer, uitleen van materiaal en geeft uitvoering aan het bestellingsproces. Je neemt deel aan de periodieke kick-offs en evaluaties van het onderwijs. Je neemt deel aan teamvergaderingen en bent beschikbaar voor activiteiten in het kader van werving van nieuwe studenten en de promotie van de opleiding. Dat betekent dat je een paar keer per jaar ook op zaterdagen en in de avonduren werkt. Samen met docenten en studenten ga je nadenken over de fysieke en onderwijstechnische inrichting van onze onderwijsateliers. 

We bieden je 

Een veelzijdige en dynamische functie in een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Je salaris en functieniveau zal, afhankelijk van je kennis, ervaring en inzetbaarheid, maximaal € 3.998,91 (schaal 9, cao-HBO) bruto per maand zijn. Bij ons ontvang je tevens nog 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar waarna verlenging en uitbreiding tot de mogelijkheden behoort. Startdatum: zo spoedig mogelijk. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grens. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis op te doen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt. 

Procedure 

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 31 januari 2022. Geschikte kandidaten kunnen voor de sluitingsdatum al een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangen. Reageer dus snel. 

Reageren 

Overtuigd? Stuur dan je sollicitatie via de sollicitatieknop onder vermelding van vacaturenummer 2808 AICT. 

Vragen? 

Over de inhoud of het profiel van de functie kun je contact opnemen met teamleider Arvid Fens, arvidfens@nhlstenden.com. 

Wil jij, net als de 2000 andere collega’s binnen NHL Stenden, ook grenzen verleggen? En herken je je in het profiel? Dan zijn we zijn benieuwd naar je sollicitatie. 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.