Medewerker Service Support

Wil je een bijdrage leveren aan het ondersteunen van het onderwijs in Noord-Nederland? ? Ben jij de dienstverlenende collega die voor een optimale invulling van facilitaire services gaat? Wij zoeken per direct een collega voor de functie van

Medewerker Service Support

0,6 fte

Wie zoeken we

Wij zijn op zoek naar een service- en oplossingsgerichte collega die graag studenten en medewerkers verder ondersteunt in het onderwijsproces en wat daar vanuit facilitair voor nodig is.

Waar ga je aan de slag

Facility Management is binnen de hogeschool een zelfstandig opererend organisatieonderdeel. Het doel van deze afdeling is zorg te dragen voor een optimale ondersteuning van het onderwijsproces door middel van excellente faciliteiten en dienstverlening.

Als medewerker Service Support werk je samen met collega’s op het Serviceplein op de locatie in Leeuwarden. 

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van 1e lijns service- en gebruikersondersteuning voor onze studenten en medewerkers. Je bent oplossingsgericht aan het werk en schakelt, indien nodig, derden in voor de behandeling van de meldingen, bewaakt de voortgang en afhandeling.

Je hebt een signalerende rol wanneer er zich problemen, klachten of storingen voordoen en gaat hiermee aan de slag of komt met aanbevelingen voor aanpassingen.

Je bent eerste aanspreekpunt voor de student of medewerker, zet meldingen door en bewaakt de voortgang. Je biedt ondersteuning aan (nieuwe) gebruikers en geeft instructies. Daarnaast stel je gewenste overzichten op ten behoeve van managementinformatie.

Profielschets 

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.
  • Je ICT kennis is goed ontwikkeld. 
  • Kennis van het servicemanagementsysteem Topdesk is een pré.
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je hebt inzicht in kennis en werkwijzen van de organisatie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. 
  • Proactieve werkhouding.
  • Je bent vaardig en professioneel in het klant- en servicegericht te woord staan van onze gebruikers.
  • Naast dit alles ben je een echte teamplayer. 

Wij  bieden je 

Afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van minimaal € 2001,24 en maximaal
€ 2791,85 bruto per maand (Schaal 6 van de hbo cao) bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8.3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar D-4).

Over NHL Stenden  Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Ben jij die enthousiaste en servicegerichte collega die wij zoeken? Stuur je motivatie en cv via de sollicitatieknop t.a.v. Marc Tjeerdsma, Teamleider, onder vermelding van vacaturenummer 2738 FLWO.

Procedure 
Je kunt tot en met 28 oktober 2021 reageren.

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je mailen of bellen met Marc Tjeerdsma, Teamleider Facility Management, marc.tjeerdsma@nhlstenden.com. Telefoon 06 15319605

Je kunt alleen solliciteren door op de knop solliciteren te drukken en daar je gegevens achter te laten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.